1996
douche hansa2day
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 19-10-2017

Hansa2Day, in een handomdraai van waterval naar naaldstraal. De nieuwe Hansa2Day douche van fabrikant Hansa valt niet alleen op door het bijzondere design, maar ook door de dubbele functie. De handdouche biedt namelijk een keuze tussen een weldadige wellnessdouche onder een waterval of een prikkelende oppepper met de naaldstraal. Wisselen van functie is heel eenvoudig; gewoon de douchekop kantelen.

functie voor iedere smaak en voor elke situatie de optimale douche-ervaring. Als watervaldouche biedt de douchekop wellness en water in overvloed: het water stroomt uit de kraan via de mooie ronde schaal en vormt een watergordijn dat het lichaam zacht omhult. Voor wie een prikkelende douchesensatie wil, verandert de douche in een handomdraai in een stimulerende naaldstraal. Zo wordt douchen elke dag een individuele en sfeervolle sensatie. .

De kick van het kantelen
De omschakeling tussen waterval en naaldstraal is even bijzonder als eenvoudig, dankzij de kantelfunctie van de douchekop. Wanneer de douchekop in horizontale positie staat, stroomt het water in stimulerende naaldstralen uit de onderkant van de schaal. Wordt de douchekop naar voren gekanteld, dan schakelt Hansa2Day over op de watervalfunctie. Het water stroomt dan bovenuit de schaal in een weldadige brede waterval naar beneden.

Elegant in elke situatie
Hansa2Day toont ook op het esthetische vlak een eigen karakter. Het design van de douchekop in stralend chroom en zacht wit brengt een vleugje extravagantie in de badkamer..

De witte schaal in de vorm van een schotel is voorzien van een straalvormer, die als een eiland in het midden van de schaal geplaatst is. De licht gebogen, symmetrische chroomgrip benadrukt de elegantie van de douchekop. .

Goed begeleid
Hansa2Day is zowel losse handdouche als met toebehoren verkrijgbaar. Een mooi aanvulling is de handdouchehouder. Deze is qua design perfect afgestemd op de handdouche. De volledige set bestaat uit een glijstang, handdouche, glij-element en de doucheslang HansaSilverJet. Hansa2Day biedt ook een badset. .

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide