1495
Hansa Colourshower

De HansaColourshower van fabrikant Hansa maakt van douchen een spectaculaire sensatie. De douche zorgt niet alleen voor weldadige hoofd- en lichaamsdouche, maar biedt daarnaast ook de mogelijkheid om het douchewater te voorzien van gekleurd licht voor chromotherapie en sfeer.

Chromotherapie naar individuele wens
De hoofddouche van de HansaColourshower is voorzien van LEDs die het hele kleurenspectrum voor chromotherapie bieden, voor een weldadige werking op lichaam en geest. Het douchewater wordt verlicht met een kleur naar keuze. In totaal biedt de HansaColourshower acht kleuren en gewoon wit licht, voor douchen met een extra dimensie. De gewenste kleur is eenvoudig in te stellen, via het verlichte bedieningspaneel. Ook kan gekozen worden voor een van de vier voorgeprogrammeerde lichtprogrammas: Fire, Sweep, Wave en Ice. Elk van deze programmas is erop gericht het energie-evenwicht te herstellen. In combinatie met weldadig warm water maakt de HansaColourshower van een gewone doucheruimte een echte wellnessruimte.

Douchefuncties
Ook in douchefuncties biedt de HansaColourshower alles wat de veeleisende doucher zich kan wensen. De bi-functionele hoofddouche biedt een keuze uit een ontspannende, zachte stortdouche of een stimulerende straaldouche. Daarnaast biedt HansaColourshower een beweegbare lichaamsdouche en een handdouche. Het douchesysteem is door middel van druktoetsen eenvoudig te bedienen en om te schakelen. Vaak zijn het juist de details die zorgen voor onderscheidend comfort. Daarom is de HansaColourshower standaard voorzien van een praktische en elegante zeepdispenser.

Met of zonder douchethermostaat
De HansaColourshower laat zich eenvoudig installeren, zowel in een bestaande als in een nieuwe doucheruimte. Er zijn twee varianten, met of zonder geintegreerde douchethermostaat. Het model zonder thermostaat is eenvoudig aan te sluiten op een bestaande douchethermostaat.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners