2028
Hansaviva handdouche
Gepubliceerd: 01-09-2012

De nieuwe HANSAVIVA maakt duidelijk wat een moderne kwaliteitshanddouche allemaal kan: met de drie verschillende straalsoorten en de royaal bemeten douchekop biedt de handdouche de perfecte douchebeleving voor iedereen. Daarbij komen een hoogwaardig, ergonomisch design en, niet in de laatste plaats, een uiterst zuinig waterverbruik van 12 liter alles bij elkaar genomen is de HANSAVIVA dus een echt pluspunt in iedere badkamer.

Ligt perfect in de hand
Comfort bij het douchen begint er al mee dat een handdouche goed in de hand moet liggen, zoals het geval is bij de nieuwe HANSAVIVA van HANSA, de merkenproducent uit Stuttgart, die zich onderscheidt door een goed doordachte ergonomische vorm.

VARIJET met drie straalvarianten
Al naargelang de instelling komt het water bij de nieuwe handdouche uit een, twee of drie straalkringen: naar keuze kan men ontspannen onder de rustige, volumineuze naaldstraal (alle drie de straalringen), genieten van de prikkelende naaldstraal (twee straalringen) of nieuwe energie tanken onder de krachtige massagestraal (binnenste straalring).

inspiratiebrochures1.png

Het VARIJET-principe van de handdouche varieert de waterstraal uitsluitend via het aantal gebruikte sproeiers en maakt bewust geen gebruik van uiteenlopende straalopeningen. De douchebodem krijgt daardoor een homogene, rustige en elegante uitstraling en kan heel eenvoudig worden schoongehouden. In de naaldstraalmodus met drie straalringen staat altijd het maximum aantal sproeiopeningen ter beschikking. Bij de HANSAVIVA ontstaan er dus geen "droge plekken" als gevolg van niet gebruikte straalopeningen. De vleugel aan de douchebodem voor het omstellen van de soort straal is gemakkelijk te bedienen en wordt door middel van een klik gefixeerd.

Laag waterverbruik
Door de geïntegreerde doorstroombegrenzer verbruikt de HANSAVIVA maximaal 12 liter per minuut en daarmee 50 procent minder water dan men normaal bij het douchen verbruikt. Zonder compromissen op het gebied van comfort wordt er automatisch water bespaard HANSAVIVA maakt uitgebreid douchen mogelijk en is toch milieuvriendelijk.

Gemakkelijk te reinigen dankzij zachte straalnoppen
Het reinigingsgemak van de handdouche ligt niet alleen aan het homogene oppervlak van de douchebodem, ook de toepassing van het 2K-materiaal draagt hieraan in doorslaggevende mate bij. De zachtere straalnoppen liggen ingebed in de vaste straalbodem, zodat vuil en aanslag er eenvoudig kan worden uitgewreven.

Biedt kwaliteit in ieder detail
Een ander detail dat de HANSAVIVA als kwaliteitsproduct met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding kenmerkt, is de warmte-ontkoppelde behuizing: De Thermo Cool functie verhindert het heet worden van de douchehandgreep, omdat het water in de greep door een aparte leiding wordt gevoerd. Een andere handige producteigenschap is de Twist Guard die voorkomt dat de doucheslang gaat draaien.

Verfrissend als een regenbui: de XL-variant
Naast het standaardformaat met een diameter van 100 mm is de nieuwe handdouche ook verkrijgbaar als comfortabele regenhanddouche met een diameter van 130 mm: een must voor iedereen die graag wil genieten van een flinke regenbui in de eigen badkamer. Dit effect kan bovendien nog worden versterkt door middel van de installatie van een hoofddouche: uit de vlakke, luxueuze behuizing, die geheel van metaal is en een diameter van 300 mm heeft (alternatief ook 200 mm), parelt het water als een zachte, warme zomerregen.

Bij de 100 mm variant hebben doucheliefhebbers de keuze uit 1 of 3 straalkringen (VARIJET). De grote 130 mm douche heeft 3 straalkringen. HANSA biedt de nieuwe handdouche ook als complete set aan met stang, slang en een luxe zeepschaaltje in chroom uitvoering. Tevens is een doucheset met verstelbare wandhouder leverbaar.

Een overzicht van de HANSAVIVA:
* ergonomisch gevormd, aansprekend design;
* keuze uit drie straalsoorten met geoptimaliseerd straalbeeld als VARIJET;
* gering waterverbruik van 12 l/min;
* gemakkelijk te reinigen dankzij zachte straalnoppen;
* ook verkrijgbaar als comfortabele handdouche in 130 mm XL-formaat;
* regenhoofddouche in 2 maten (200 mm/300 mm) verkrijgbaar

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide