1370
Grohe rainshower
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 09-10-2017

Het GROHE Rainshower programma heeft in een mum van tijd overheel de wereld het universum van de badkamer veroverd. Als antwoord op de groeiendeinternationale populariteit breidde GROHE het programma uit met een aantal opwindende nieuwe producten: Rainshower Jumbo systeem en het Rainshower systeemmet omsteller zorgen voor een nog intensere GROHE Rainshower beleving.

De beste technologie
Voor een fantastische douchebeleving. GROHE CoolTouch staat er garant voor dat de douchegreep nooitte warm wordt waardoor tezelfdertijd de chroomafwerking wordt beschermd ende glans behouden. Zelfs het schoonmaken is, dankzij de GROHE technologie, kinderspel. Met GROHESpeedClean kan je de sproeiopeningen kalkvrij maken door er eenvoudigwegmet de hand over te wrijven.

Een uitgekiend nieuw product
Voor nog meer comfort. Het nieuwe Rainshower systeem met omsteller is een waardevolleaanwinst voor elke badkamer. Het is een combinatie van een Rainshower hoofddouche met,naar keuze, een diameter van 400 of 210 millimeter met een Sena handdouche.Beide douche-elementen zijn uitgerust met de GROHE DreamSpray technologievoor een weergaloze douchebeleving. De ingebouwde omsteller biedt maximaalcomfort bij het omschakelen van hoofd- naar handdouche en omgekeerd. Bovendienis het Rainshower systeem met omsteller een opbouwdouche-systeemzodat het in een handomdraai in een bestaande of vernieuwde badkamer kan wordengemonteerd. Het Rainshower systeem met een hoofddouche meteen diameter van 400 of 210 millimeter is ook verkrijgbaar met thermostatischemengkraan

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide