7664
Regendouche
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 21-11-2017

Om heel eenvoudig een nieuwe look aan de badkamer te kunnen geven, introduceert sanitairfabrikant Grohe een nieuwe generatie Rainshower® handdouches in opvallende kleuren. De unieke combinatie van kleur en vorm van de nieuwe douches springt in het oog en sluit perfect aan bij mensen die iets vernieuwends willen in hun badkamer.

Van geel tot rood en paars
Tot nu toe was de handdouche uit de GROHE Rainshower® Icon Collection alleen maar verkrijgbaar in chroom en wit/groen. De nieuwe serie bestaat uit maar liefst zes originele kleuren: geel, oranje, rood, roze, paars en blauw. Dus er is altijd wel een kleur die perfect in je badkamer past. De body van de nieuwe handdouches is van chroom en de sproeiplaat heeft een van de unieke kleuren.

Opvallende vorm
Niet alleen de kleur, maar ook de vorm is opvallend. De Rainshower® Icon is te herkennen aan zijn ringvormige douchekop waarbij het aantal sproeigaten gelijk blijft. Hierdoor is de waterstraal gegarandeerd. De douchekop heeft een doorsnede van 145 mm en zorgt daarmee voor extra comfort.

Waterbesparen in stijl
Grohe zet altijd de juiste technologieën, materialen en innovatief design in om water zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Zo zijn de douches ontwikkeld om je optimaal douchecomfort te bieden, terwijl de technologie zorgt voor zo min mogelijk watergebruik. De nieuwe handdouches uit de Rainshower® Icon Collection zijn net als alle douches uit het Rainshower® Next Generation programma voorzien van een waterbesparende functie die 30% waterbesparing biedt. De GROHE EcoJoy™ technologie zorgt er bijvoorbeeld voor dat er eenvoudig water en energie wordt bespaard zonder dat t afbreuk doet aan de kwaliteit van de waterstraal. De douches hebben het straaltype Rain: fijne druppels geven het effect

GROHE EcoJoy™ - minder water, verantwoord genieten
GROHE DreamSpray® - optimaal straalbeeld
GROHE StarLight® - een langdurig glanzende chroomlaag
GROHE SpeedClean - kalk verdwijnt met een veeg van de hand

Verkrijgbaarheid
De nieuwe kleuren uit de GROHE Rainshower® Icon Collection zijn verkrijgbaar bij sanitairspeciaalzaken. De consumentenadviesprijs is € 149,-.

Over Grohe
Het Duitse Grohe AG werd in 1911 opgericht en is inmiddels een wereldwijd opererende onderneming. Van de Duitse productie wordt driekwart geëxporteerd. Daarnaast zijn er ook productievestigingen in Portugal, Noord-Amerika en Thailand. Grohe is actief in ruim 130 landen. In 2008 bedroeg de omzet 1,01 miljard euro. In Nederland bestaat Grohe sinds 1973. Het is een volle dochter van Grohe AG. Grohe Nederland is verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, logistiek en service van het merk in Nederland. Met het totale productassortiment - dat bestaat uit badkamer- en thermostaatkranen, handdouches en douchesystemen, keukenkranen en installatiesystemen en bedieningsplaten voor het toilet - is Grohe actief op zowel de consumentenmarkt als op de professionele markt

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide