1404
Grohe
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 09-10-2017

Grohe breidt haar doucheprogramma uit met twee Perfect Shower Sets. In deze douchepakketten worden een regendouche met glijstang en een thermostaatkraan gecombineerd. Met deze pakketten is het heel eenvoudig om een douchesituatie te verluxen. Bovendien biedt het pakket in de aanschafkosten een bundelvoordeel op van ca. 10%.

Regendouche voor heerlijke douche-ervaring
In de Perfect Shower Sets mag de GROHE Rainshower® niet ontbreken. Deze extra grote douche staat garant voor een heerlijke douche-ervaring. De handdouche is geschikt voor iedere badkamer. Al bij een verbruik van 7,5 liter per minuut geeft de douche een weldadig regenbuigevoel. Uiteraard zijn de douches voorzien van GROHE DreamSpray® dat zorgt voor een optimale verdeling van het water over de sproeigaten. Met de GROHE Speedclean® kan eventuele kalkafzetting van de douchekoppen met veeg van de hand, verwijderd worden. In de Perfect Shower Set 1 is de Rainshower-uitvoering van 130 mm opgenomen. Deze kent drie straaltypen: Rain (fijne druppels), Jet (volle en krachtige massagestraal) en Pure (gebundelde waterstraal). In Perfect Shower Set 2 zit de Rainshower-uitvoering van 160 mm, die een extra straaltype heeft, namelijk Champagne (bruisende straal met miljoenen luchtbelletjes).

Gemakkelijk te monteren
De doucheglijstangen in de Perfect Shower Sets zijn voorzien van GROHE EasyFix. Door de in hoogte verstelbare bevestigingspunten is het heel eenvoudig om de glijstang over bestaande gaten te monteren. Hak- en breekwerk worden hiermee overbodig. In de Perfect Shower Set 1 is een Rainshower glijstangcombinatie van 60 cm opgenomen, in de andere set, de Perfect Shower Set 2, van 90 cm. Als deze laatste naast de thermostaatkraan wordt geplaatst, wordt optimaal gebruik gemaakt van de lengte. Zowel in de hoogte, maar juist ook voor bijvoorbeeld kinderen die op deze manier eenvoudig kunnen douchen.

Onbezorgd genieten dankzij de Grohtherm thermostaatkranen
Naast de Rainshower glijstangcombinaties zijn de Perfect Shower Sets voorzien van Grohtherm thermostaatkranen. In set 1 zit een Grohtherm 1000; in set 2 de Grohtherm 2000. Beide modellen zijn voorzien van temperatuurblokkering die ervoor zorgt dat de temperatuur nooit zomaar voorbij de 38 graden gedraaid kan worden. De GROHE TurboStat® zorgt snel en continue voor de juiste temperatuur. De Grohtherm 2000 is bovendien voorzien van GROHE CoolTouch® waardoor de buitenzijde van de kraan nooit warmer wordt dan de ingestelde temperatuur, omdat het hete water volledig omspoeld wordt door koud water.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide