1322
Grohe douches

Iedereen heeft zo zijn voorkeuren, ook als het gaat om de keuze voor een douchesysteem. Om aan zo veel mogelijk smaken te kunnen voldoen, introduceert Grohe een uitgebreid assortiment nieuwe douchesystemen in verschillende varianten en uiteenlopende designs. Een ronde, ovale of vierkante douchekop, met of zonder zijdouches, wel of geen geïntegreerde thermostaat; je kunt je eigen douchesysteem min of meer op maat samenstellen in de prijsklasse die bij je past. Om je te kunnen helpen bij je keuze, heeft Grohe op haar site www.grohe.nl een handige douchesysteemwijzer ingericht waarmee je stapsgewijs op jouw ideale douchesysteem uitkomt.

 Elk systeem in het nieuwe assortiment staat voor 100 procent doucheplezier, maximaal comfort en fraai design. Zowel een hoofddouche, een handdouche, eventueel zijdouches, een thermostaat of een omstelling (voor een soepele wisseling tussen de hoofd- en handdouche), en een glijstang met douchearm maken onderdeel uit van ieder systeem. De nieuwe varianten zijn verkrijgbaar in de bekende doucheseries van Grohe, te weten Euphoria, Rainshower® Next Generation en de Rainshower®-series Modern, Veris en F. Alle douchesystemen zijn zowel in uiterlijk als in prijs zeer verschillend. Smaken verschillen tenslotte.

Bewezen succes
De Euphoria-serie kenmerkt zich door een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Afgelopen jaar introduceerde Grohe al heel succesvol het systeem met een geïntegreerde douchethermostaat binnen deze serie. Nu komt daar de keuzemogelijkheid bij voor een douchesysteem met omstelling en een systeem met geïntegreerde badthermostaat. De systemen met douchethermostaat en omstelling zijn voorzien van een hoofddouche van 160 mm en hebben een handdouche van 110 mm. Het systeem met badthermostaat is zelfs voorzien van een hoofddouche van 180 mm. Allen hebben een verchroomde glijstang met draaibare douchearm en een Silverflex doucheslang.

Hoofd- en handdouche zelfde design
De Rainshower® Next Generation douchesystemen hebben hoofddouches met hetzelfde design als de handdouches. Hierdoor wordt het één mooi geheel in de badkamer. De douchesystemen in deze serie zijn verkrijgbaar in een uitvoering met een geïntegreerde douchethermostaat en met een omstelling. En om ook hier de keuze reuze te laten zijn, biedt Grohe deze twee uitvoeringen in zowel de ronde Solo-variant als de ringvormige Icon-variant.

Zijdouches en vierkante douches
De populaire Rainshower®-serie Modern is eveneens aangepast en uitgebreid. Zo heeft Grohe onder meer een variant met vier draaibare zijdouches toegevoegd. Bovendien heeft deze serie een meer aantrekkelijker prijsstelling gekregen. De luxe Rainshower® Veris kenmerkt zich door zijn strakke design en heeft als eye-catcher de grote ovale hoofddouche. En voor Nederlanders die de voorkeur geven aan een vierkante douche heeft Grohe een nieuw systeem ontwikkeld in de Rainshower® F-serie. De vierkante aspecten zijn terug te vinden in de hoofddouche en de afdekrozetten van de douchethermostaat.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners