1623
DuschoFree Cube
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 17-10-2017

DuschoFree staat voor een badkamerconcept met een echte woonsfeer. Steeds vaker lopen bad- en slaapkamer harmonieus in elkaar over en vormen ze geen gescheiden ruimten meer. En dat stelt nieuwe eisen aan badkamerproducten.Duscholux creeerde met DuschoFree Cube en DuschoFree Caprivi een douche/stoomcabineen een overloopbad die ogen als sfeervolle meubels met een eigentijdsearchitectonische uitstraling. Echte blikvangers die qua sfeer en vormgevinghelemaal zijn afgestemd op de woon- en wellnesswensen van vandaag.

DuschoFree Cube
DuschoFree Cube is een stoom/douchecabine die zowel het oog als het lichaamstreelt. De strakke, heldere vormgeving en het bijzondere materiaalgebruikmaken van DuschoFree Cube een bijzonder object, zonder onnodige opsmuk. Decabine is voorzien van meubelelementen in warm, donker hout voor het opbergenvan allerlei badaccessoires voor een rustige, opgeruimde woonsfeer.

Zowel van binnen als van buiten is DuschoFree Cube bijzonder inmateriaalgebruik. De royale deuren zijn gemaakt van helder veiligheidsglas, debinnenwanden zijn van Resopal, de douchebak en het plafond zijn gemaakt van eenminerale gietkunststof. De kranen zijn hoogwaardige merkkranen in glanzend chroom.Aan de buitenkant trekken een aluminium frame, spiegeldeuren en eenmeubelunit van donker hout (met opbergruimte en een open schap met vier aflegplateaus)de aandacht. Zo oogt de stoomdouche als een eigentijds meubel.

DuschoFree Cube biedt een handdouche, een regendouche en mogelijkheden vooreen stoombad. Natuurlijk is ook aan een sfeervolle verlichting gedacht. Eenstevig, verplaatsbaar zitje en een comfortabele rugsteun zorgen voor eenontspannen zitplaats. De cabine is voorzien van een ingebouwde ionenwisselaar omde stoomunit te beschermen tegen kalkaanslag.

Veel aandacht is besteed aan een eenvoudige bediening. Debedieningsfuncties zijn zelfverklarend, zodat men niet blijft steken in een ingewikkeldehandleiding of instructie. De functies - waaronder ook tijd, temperatuur, licht enstoom - zijn via een goed leesbaar, helder display eenvoudig te kiezen. Deverschillende waterfuncties zijn handmatig te bedienen. En, niet onbelangrijk:alle technische componenten zijn gemakkelijk te bereiken, in geval vanonderhoud. DuschoFree Cube is beschikbaar in de maten 1.200 x 1.300 mm en 900 x 1.300mm, in een variant voor plaatsing aan de wand of in een hoek.

DuschoFree Caprivi
In het overloopbad DuschoFree Caprivi is royaal baden pas echt ontspannen.Want u kunt onderdompelen tot aan de nek. Koude knieen en schouders zijnverleden tijd. DuschoFree Caprivi heeft, net als een zwembad, een overlooprand.Daarom kan het bad gerust tot aan de rand toe gevuld worden, zonder het risicodat de badkamer blank komt te staan. Bovendien is het bad door deoverlooprand minder hoog, wat zorgt voor gemakkelijk in- en uitstappen. Voor nog meercomfort bij het in- en uitstappen is het bad te combineren met een fraaiopstapelement en een roestvrijstalen badgreep voor extra steun. Een speciaalrugkussen zorgt voor zit- en ligcomfort tijdens het baden. Het bad biedt eenergonomische zitplaats voor twee personen.

DuschoFree Caprivi is een echte blikvanger, dankzij de geometrische,rechthoekige vorm en de bijzondere mix van materialen. De combinatie van helder witsanitairacryl, donker hout voor de badomkleding, minerale kunststof voor dekranenplateaus en glanzende chroomaccenten zorgen voor een indrukwekkendtotaalbeeld.

Het bad wordt compleet afgemonteerd geleverd, voor een snelle enprobleemloze installatie. De plaats is vrij te kiezen; tegen de wand, in een hoek ofvrijstaand. Het speciale opstapelement biedt als voordeel dat al hetleidingwerk onzichtbaar weggewerkt kan worden, zonder breekwerk aan de vloer. Daardooris DuschoFree Caprivi ook gemakkelijk in bestaande badkamers te plaatsen. Hetbad meet 2.020 x 1.020 x 530 mm, het opstapelement heeft de maten 1.600 x500 x 100 mm. DuschoFree Caprivi kan ook geleverd worden als los bad, zonderombouw en armatuur.

Met DuschoFree zijn bad en stoomdouche echte woonobjecten met eeneigentijdse, architectonische uitstraling. De producten zijn leverbaar via desanitairspeciaalzaak, vanaf 21.420,- euro voor DuschoFree Cube en 3.076,- euro voorDuschoFree Caprivi.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide