1292
Bella Vita nova douchewanden
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

Complete douchewandserie voor alle leeftijdsgroepen en elke ruimtesituatie / Serie geactualiseerd en geoptimaliseerd / Hedendaags design, gemaakt voor comfort en functionaliteit / Zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.

Bij de inrichting van de badkamer wordt in toenemende mate gelet op comfort en functionaliteit in elke levensfase. Vanuit die behoefte onderwierp Duscholux haar succesvolle douchewandserie Bella Vita aan een kritische blik, met als resultaat een veelzijdige nieuwe serie met actueel design voor alle leeftijden en elke situatie. De Bella Vita Nova douchewanden zijn bovendien - tot in de details - berekend op dagelijks comfort en gebruiksgemak.

Veelzijdig
Bella Vita Nova biedt een veelheid aan modellen en functionaliteiten, zoals lichte en ver te openen draai-, schuif-, pendel- en glijvouwdeuren. Kenmerkend zijn de lichte bediening en de ruime, vrije instap zonder profiel op de vloer. Met de toegepaste hefscharnieren en de vele modellen en mogelijkheden biedt Bella Vita Nova een oplossing voor vrijwel elke inbouwsituatie.

De doorlopende greeplijsten bij de glijvouw- en schuifdeurmodellen zorgen voor een stevige grip voor veilig openen en sluiten. De heldere, strakke profielen met licht afgeronde hoeken zorgen voor een tijdloos aantrekkelijke uitstraling.

Ook de functionaliteit overtuigt. Bella Vita Nova douchewanden kunnen direct op de tegelvloer, op een ultraplatte Free Base douchebak of op een conventionele douchebak worden gemonteerd. De gladde glazen oppervlakken en de gereduceerde profielen dragen belangrijk bij aan eenvoudig onderhoudsgemak.

www.duscholux.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide