1343
Douche

Collection Pure Style: Douchen zonder beperkingen in stijl, grootte en vorm. Grote, royale douches zijn de trend. Veel bewegingsruimte, een individuele vormgeving en een heldere, transparante uitstraling staan hoog op het verlanglijstje van doucheliefhebbers. Duscholux biedt hierop een overtuigend antwoord met Collection Pure Style. Een eigentijds concept dat ruimte biedt aan individuele wensen en creativiteit.

Weinig componenten, veel vrijheid
De douchewanden uit het concept ‘Collection Pure Style’ zijn ontwikkeld met een duidelijk doel voor ogen; met een minimum aan componenten een maximale vrijheid bieden. De collectie biedt alle gelegenheid om een doucheruimte naar eigen wens in te richten en biedt daarvoor vrijheid in grootte en vormgeving. De vormgeving is afgestemd op de hedendaagse trend van minimalistisch, transparant design. Er is een keuze uit rechte of gebogen glasoppervlakken in verschillende uitvoeringen en naar wens ook in het kalk- en vuilwerende Cleartec. Bovendien is er keuze uit ronde, vierkante of driehoekige vormgeving van het beslag. Plafondsteunen, wandaansluitprofielen en grepen maken de keuzemogelijkheden af.

Collection Pure Style legt nagenoeg geen beperkingen op in het uitvoeren van individuele ideeën en wensen. Zelfs een vrijstaande plaatsing in een ruimte onder dakschragen behoort tot de mogelijkheden. De beproefde kogelscharnierverbinding in de plafondsteun biedt de benodigde inrichtingsvrijheid. De glazen wanden kunnen in elke gewenste vorm geleverd worden, met afschuiningen, inkepingen en uitsnedes naar wens. Hierdoor krijgt creativiteit ruim baan.

Mooi = praktisch
Naast de fraaie, transparante verschijning is ook aandacht besteedt aan praktische voordelen. De verzonken scharnieren en de ononderbroken dichting van de deur zorgen voor schoonmaakgemak. De pendelscharnieren zorgen ervoor dat de deuren zowel naar binnen als naar buiten te openen zijn, voor maximale bewegingsvrijheid. Tot slot is het beslag ook geschikt voor koppeling van platen uit andere materialen.

Voor alle uitvoeringen geldt dat er op locatie kan worden gemeten en gemonteerd. Daarvoor biedt Duscholux een professionele meet- en montageservice.

Royale douchebakken
Op de groeiende vraag naar grote, royale doucheruimten biedt Duscholux ook een antwoord met drie nieuwe, acryl douchebakken. Drie nieuwe, slechts 50 mm diepe rechthoekige varianten in de maten 1.600 x 900, 1.700 x 900 en 1.800 x 900 mm overtuigen door formaat en verschijning.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide