924
Hansgrohe regendouche

Een opvallende trend in de badkamer is de grootte van de douchekop. Waren we een aantal jaren geleden nog tevreden met een handdouche met verschillende straalsoorten, tegenwoordig moet de douchekop fors van formaat zijn. De grote, platte hoofddouche heeft zijn plaats veroverd in de badkamer en zorgde voor een ware doucherevolutie

Er komen regelmatige nieuwe varianten op de hoofddouche op de markt. Opvallend is dat het formaat steeds groter wordt. Voor het effect van een tropische regenbui, is het formaat van belang.

Koninklijk...
Hansgrohe introduceerde de hoofddouche Raindance Royale AIR met koninklijk formaat. Met 225 straalopeningen zorgt de douchekop voor zachte, weldadige regenbui. In het midden van de douchekop is een luchtdouche aangebracht, die lucht uit de omgeving aanzuigt en vermengd met het douchewater. De met lucht gevulde regendruppels zorgen voor een volumineuze stortbui met een streelzacht effect. De ononderbroken spaghettistraal geeft het douchen een extra dimensie.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners