1285
Hansgrohe regendouche
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 07-04-2022

Een opvallende trend in de badkamer is de grootte van de douchekop. Waren we een aantal jaren geleden nog tevreden met een handdouche met verschillende straalsoorten, tegenwoordig moet de douchekop fors van formaat zijn. De grote, platte hoofddouche heeft zijn plaats veroverd in de badkamer en zorgde voor een ware doucherevolutie

Er komen regelmatige nieuwe varianten op de hoofddouche op de markt. Opvallend is dat het formaat steeds groter wordt. Voor het effect van een tropische regenbui, is het formaat van belang.

Koninklijk...
Hansgrohe introduceerde de hoofddouche Raindance Royale AIR met koninklijk formaat. Met 225 straalopeningen zorgt de douchekop voor zachte, weldadige regenbui. In het midden van de douchekop is een luchtdouche aangebracht, die lucht uit de omgeving aanzuigt en vermengd met het douchewater. De met lucht gevulde regendruppels zorgen voor een volumineuze stortbui met een streelzacht effect. De ononderbroken spaghettistraal geeft het douchen een extra dimensie.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide