1372
Design douchegoten
Gepubliceerd: 07-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

Glas is een duurzaam materiaal en wordt vanwege de bijzondere eigenschappen steeds meer toegepast in de moderne architectuur. Daarom ontwikkeld de toonaangevende fabrikant TECE, speciaal voor badkamers en toiletruimten, steeds meer glazen armaturen. Zo heeft het bedrijf onlangs de serie TECEdrainline douchegoten uitgebreid met drie prachtige afdekkingen van duurzaam glas. Dit geeft de doucheruimte een zeer exclusieve look!

Wat de kleur betreft kunt u kiezen uit het trendy wit, soft mintgroen of gitzwart. Het materiaal en de kleuren passen in de huidige badarchitectuur en zijn bovendien perfect afgestemd op de badaccessoires van vele andere merken. Het ontwerp sluit ook naadloos aan bij het moderne design van TECEs eigen design wc-bedieningsarmaturen TECEloop en TECEsquare, zie www.wc-bedieningsarmaturen.nl.

De glazen afdekkingen hebben een slanke zichtbreedte van slechts 73 mm. Ze zijn leverbaar in lengten van 700, 800, 900, 1.000, 1.200 of 1.500 mm. Om scherpe kanten te vermijden zijn aan de randen ronde hoeken geslepen. Het veiligheidglas is zeer sterk en bestand tegen belastingen van zelfs 300 kg. De afdekking wordt ondersteund door de robuuste constructie van de roestvast stalen douchegoot.

Informatie: www.tece-nederland.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide