1395
Tece Drainline
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 22-04-2017

U bent een echte liefhebber van natuursteen maar u wil in de badkamer geen lelijke afvoerput in het zicht zien. Dan heeft TECE voor u een mooie oplossing. Want TECE heeft de serie TECEdrainline douchegoten uitgebreid met een nieuwe serie douchegoten speciaal voor natuurstenen vloeren. U kunt elke dikte en elk formaat natuursteen gewoon toepassen. Het bijzondere is dat er geen delen van de onderliggende goot in het zicht te zien zijn. U ziet dus alleen het natuursteen in zijn volledige echtheid, puur natuur.

De onderliggende goten zijn vervaardigd van hoogwaardig roestvast staal (1.4301) en leverbaar in de lengten 700, 800, 900, 1.000, 1.200 en 1.500 mm. Wat de opbouwhoogte betreft levert TECE vier verschillende afvoeren, waarmee bouwhoogten mogelijk zijn van 51, 87, 112 en 141 mm.

Naast deze primeur levert TECE ook roosters van glas, rvs en het model "plate" waarin de tegels kunnen worden gelijmd. De rvs serie is uitgebreid met een nieuwe serie, de Design Steel Het is een strak en vlak rooster dat leverbaar is in glanzend of gepolijst rvs. De waterafvoer geschiedt door twee smalle parallel lopende spleten. In de afvoer van de goot kan indien gewenst een haarzeef worden geplaatst.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide