1762
Thermostatische douchesets
Gepubliceerd: 27-05-2014 Laatste update: 14-09-2017

Niet is zo zalig als de dag te beginnen of te eindigen met een aangenaam warme regenbui. De zachte, volle druppels water beginnen hun weg naar beneden recht boven je hoofd en onderweg naar beneden strelen ze je huid. Een grote thermostatische hoofddouche staat garant voor het ultieme douchegenot. De handige handdouche mag natuurlijk ook niet ontbreken voor de snelle afspoelbeurt. Damixa heeft twee mooie thermostatische douchesets in het assortiment: Eliza en Slate.

Doucheset Eliza
De grote 300 mm hoofddouche van de thermostatische doucheset Eliza is een direct eyecatcher. Vervaardigd uit roestvrijstaal en daarna verchroomd maakt het tot een kwalitatief hoogstaand product. Uiteraard voorzien van Rub-Clean voor het gemakkelijk verwijderen van kalk. De hoofddouche bevindt zich op 45 cm van de muur, waardoor hij al prima tot zijn recht komt in een douchecabine van 90 cm. De hoogte van de hoofddouche kan tijdens montage afgestemd worden op de hoogte van het plafond.

De douchestang is slank gevormd, maar inwendig versterkt om de hoofddouche voldoende te ondersteunen. Hij vormt de perfecte combinatie met de slanke metalen handdouche die doet denken aan een microfoon. De omstel van handdouche naar hoofddouche is in de greep geïntegreerd zodat het geheel rust en design uitstraalt en bovendien gemakkelijk schoon te maken is.

Doucheset Slate
De grote rechthoekige hoofddouche is een stijlvol exemplaar. Door de zwarte accenten combineert deze mooi met zwart glasmozaïek op de wand. De hoofddouche bevindt zich op 45 cm van de muur, waardoor hij al prima tot zijn recht komt in een douchecabine van 90 cm. De hoogte van de hoofddouche kan tijdens montage afgestemd worden op de hoogte van het plafond. Het zwarte kleuraccent komt terug in de elegante gevormde handdouche. De omstel van handdouche naar hoofddouche is in de greep van de thermostaatkraan geïntegreerd zodat het geheel elegantie uitstraalt. De set is bovendien gemakkelijk schoon te maken.

Bron: Vereniging comfortabel wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide