1319
Bossini Douche XL

Vanwege de extra grote omvang van deze regendouche zult u nog meer worden overweldigd door een gevoel van weldaad, zoals alleen Bossini dat weet te verwezenlijken.

Genieten in het kwadraat
De Bossini Dream flat regendouches zijn nu ook verkrijgbaar in een XL uitvoering. Omdat Bossini met het Shower Concept u de mogelijkheid wil bieden om uw badkamer geheel naar uw eigen stijl in te richten, hebt u ook met betrekking tot de Bossini Dream XL flat regendouches de keuze uit verschillende designs.

Cube
Kiest u misschien voor de Cube? Dit is een stijlvol vierkant model van maar liefst 1 meter x 1 meter, oftewel een complete vierkante meter aan douchegenot. Deze regendoucheouche geeft uw badkamer een strakke minimalistische uitstraling met vooral ruimte om te genieten in het kwadraat.

Oki
Of is de Oki meer iets voor u? De Oki-uitvoering van de Bossini XL Dream flat regendouche is rond van vorm en heeft een diameter van 1 meter. U wordt zowel ondergedompeld als letterlijk omringd door de masserende waterstralen van deze verkwikkende regendouche. Met de Oki XL Dream flat regendouche is het ronduit genieten.

Rechthoek
Past rechthoekig beter in uw badkamer? Met de rechthoekige Bossini XL Dream flat regendouche kunt u fantastische effecten creëren. De rechthoekige vorm geeft nog meer ruimte en perspectief aan uw thuis-spa, om nog maar niet te spreken over het XL-effect van uw douche-ervaring.

Details XL Dream flat
Voor welk design u ook kiest, u kiest altijd voor kwaliteit. Alle Bossini XL Dream Flat regendouches zijn uitgevoerd in chroom en verbruiken 20 liter water per minuut. Verder zijn ze allemaal verzien van het handige easy-clean-systeem. Kortom; het imposante design van de Bossini XL Dream flat regendouche gaat niet alleen samen met comfort, maar ook met gemak.

Dream XL flat met chromotherapie
Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, zijn de Dream XL flat regendouches ook nog verkrijgbaar met chromotherapie. De heilzame werking van de kleuren in combinatie met de aangename waterstralen die uit de extra grote regendouche regenen, laten u nog beter wegdromen en bezorgen u een niet te evenaren totaalervaring.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op bezoek onze website: www.showerconcept.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners