1020
Bossini douche

Wervelende warme waterstralen masseren uw lichaam, terwijl u wordt omringd door het mooiste decor dat u zich maar kunt voorstellen. U gaat op in de omgeving en voelt zich compleet ontspannen. Eindelijk tijd voor uzelf. Hier bent u helemaal thuis.

Nee, u bevindt zich niet op een exotische bestemming of in een luxe kuuroord ver van huis. Het is allemaal mogelijk bij u thuis! Uw eigen badkamer is heel eenvoudig om te toveren tot uw persoonlijke wellnessruimte. Het Bossini Shower Concept maakt dit voor u mogelijk. Het is ons dan ook een groot genoegen, dat we u hier het Bossini Shower Concept mogen presenteren. De website is online, met één muisklik gaat er een wereld voor u open op het gebied van hoogwaardig sanitair met oogstrelende designs.

Bossini viert dit jaar alweer zijn 50ste verjaardag. Een halve eeuw geleden maakte dit Italiaanse sanitairmerk zijn vliegende start op de Italiaanse markt. Bossini groeide, dankzij de superieure kwaliteit en uitzonderlijke designs van de producten, uit tot marktleider van Italië. De volgende stap, het overtuigen van de internationale markt, liet niet lang op zich wachten. Ook Nederland is in de ban van Bossini.

Het innoverende Bossini Shower Concept biedt u de mogelijkheid om geheel naar eigen wens uw ideale doucheruimte samen te stellen. U hebt de keuze uit tal van fantastische handdouches, prachtig vormgegeven hoofddouches, heerlijke bodyjets en zelfs weldadige regenhemels voorzien van heilzame chromotherapie. Deze producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende stijlen, die met zorg door Bossini zijn ontworpen. De Oki-stijl kenmerkt zich door een elegant design met een ronde uitstraling. De Cube-stijl is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van een minimalistisch design. De Oval-stijl blinkt uit in gracieuze ovale vormen en glooiende lijnen en de Retrò-stijl weet op charmante wijze een synthese van traditie en moderne technologie te bewerkstelligen.

Nog nooit was het nemen van een douche zo´n sensationele beleving. Met het Shower Concept geeft Bossini u de kans uw eigen wellnessruimte in huis te creëren. Uw badkamer reflecteert uw persoonlijke stijl. Of het nu gaat om een verkwikkende douche in de morgen of om een heerlijk moment van ontspanning later op de dag, in de door uzelf samengestelde Bossini badkamer voelt u zich helemaal thuis. U zult een gevoel van welbehagen ervaren, dat u de rest van de dag niet meer loslaat. Al vele mensen hebben Bossini ontdekt, nu bent u aan de beurt.

Wij nodigen u van harte uit om rond te kijken op onze Bossini Shower Concept website: www.showerconcept.nl. Hier kunt u kennismaken met het uitgebreide assortiment aan douchegarnituren en douche-accessoires, de Bossini brochures downloaden of antwoord krijgen op al uw vragen met betrekking tot het Bossini Shower Concept. Ook uw dichtstbijzijnde Bossini Shower Concept dealer vindt u op de Shower Concept website, zodat ook u binnenkort kunt genieten van een sensationele douchebeleving in uw persoonlijke wellnessruimte in huis.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners