Om deze pure schoonheid extra elegantie te verschaffen levert Artweger deze douchewanden nu ook met nieuwe, individuele decors.

Deze decors zijn decent, maar niet te opvallend aanwezig op de smalle zijwanden van de douche. De decors bestaan uit florale motieven die voor een betoverend accent zorgen. Er is keuze uit twee decors. Verder accentueert het naar boven doorlopende deurvlak het individuele karakter van deze douche. Achter dit esthetische detail verbergt zich een technische innovatie, namelijk de douche met een in hoogte verstelbare deur. Hierdoor is een bijzondere lage onderstrip mogelijk voor een bijna of geheel barrièrevrije entree.

Ook aan de binnenzijde is Pureline grenzeloos. Naadloos gaat het glas in de vrije ruimte over. Alle functie-elementen zijn consequent verborgen. Geen scharnier is zichtbaar, geen dichtings- of magneetlijst storen de lijnvoering en de optische helderheid. De zijdelingse profielen dekken met een speciale techniek iedere siliconenvoeg af bij de wandaansluiting.

En omdat goed design schoonheid en functionaliteit op idealistischer wijze met elkaar verbindt, hebben al deze elementen ook een praktisch nut: omdat alle functionele delen en strippen goed beschermd zijn, is Pureline gemakkelijk schoon te maken en ziet er ook na vele jaren van intensief gebruik nog uit als nieuw.

Artweger staat voor hoge kwaliteit en biedt daarom ook 5 jaar garantie op het Pureline programma.

Ook leuk om te lezen