De Twistline van Artweger is de ideale doucheoplossing voor iedereen, die een kleine badkamer heeft. En voor iedereen, die kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit belangrijk vindt. De Twistline heeft als meest onderscheidende kenmerk pendeldeuren die zowel naar binnen als naar buiten geopend kunnen worden. Dat maakt de bediening eenvoudig, vooral in een kleinere badkamer, en er ontstaat meer ruimte en bewegingsvrijheid.

Kwartronde douche, hoekinstap of nis, Twistline is verkrijgbaar in vele varianten. Ook maatwerk is mogelijk. De Twistline is voorzien van het speciale VARIO dichtingsysteem: er wordt een optioneel te monteren strip meegeleverd die zorgt voor volledige waterdichtheid.

Deze compacte douchewand is gemaakt van hoogwaardige materialen en ondergaat een strenge kwaliteitscontrole. Speciale wandbevestigingsprofielen geven de Twistlineeen hoge mate van stabiliteit en duurzaamheid. Artweger geeft op alle modellen vijf jaar garantie bij aanschaf via een Garantiepartner. Het scharnier met lifttechniek zorgt ervoor, dat de deur licht open- en dichtgaat. Bij het openen wordt de pendeldeur voorzichtig opgetild. De Twistline kan optioneel worden voorzien van de speciale glascoating Artweger. Artweger zorgt ervoor, dat het water er gemakkelijk vanaf loopt (vergelijkbaar met een waxbehandeling van de auto in de wasstraat). Daardoor is er minder kalkvorming.

 

Ook leuk om te lezen