2863
Dornbracht Aquamoon
Gepubliceerd: 31-05-2018

Water, licht, energie – Aquamoon is een uiterst individuelle douche-ervaring in een nieuwe dimensie. De spa-toepassing belichaamt het volgende niveau in de Dornbracht LifeSpa en maakt een tot nu toe ongekende beleving van het element water mogelijk. Vier nieuw ontwikkelde straalsoorten en fascinerende lichtscenario’s verenigen zich tot een emotionele waterervaring die voor nieuwe levensenergie zorgt.

 

Aquamoon wordt gekenmerkt door een bijzonder minimalistische vormgeving, waardoor de focus ligt op de speciale waterbeleving. Centraal element is een in het plafond ingebouwde koepel. Deze past zich naadloos aan de omgeving aan en wordt bijna onzichtbaar één met het interieur van badkamer of spa. Een blik in de koepel zorgt voor een speciaal diepte-effect: door een verborgen lichtstrip binnenin de koepel creëert Aquamoon een perfecte lichtstemming. Een blik naar boven in de koepel wekt een gevoel van oneindigheid op. Vier innovatieve straaltypes bieden een uniek watergevoel.

dornbracht-aquamoon-002.png

De vier straaltypes:

Queen’s Collar. Neemt de dagelijkse last van je schouders.
Queen’s Collar is een waterval in de vorm van een afgeronde halve cirkel, die associaties opwekt met een waterval in de natuur. Dit straaltype masseert hoofd, schouders en rug en heeft afhankelijk van waterdruk en temperatuur een rustgevend en ontspannend of juist een opwekkend en verfrissend effect.

Embrace. Een ervaring van geborgenheid.
Net als een omhelzing hult Embrace het lichaam compleet in water, alleen het hoofd blijft vrij. Er ontstaat een uiterst intensieve ervaring van geborgenheid.

Aqua Circle. Reageert op iedere behoefte.
De werking van Aqua Circle wordt via de hoeveelheid water geregeld. Het water valt als een zachte trechter uit de koepel. Hoe meer water, des te kleiner de trechter wordt. Zo ontstaat er een krachtige, gebundelde straal, die bijvoorbeeld ook heel geschikt is om de haren te wassen.

Tempest. De natuur van het water.
Met zijn grote en bijzonder zachte druppels, die schijnbaar zonder druk en net als in natuur alleen door de zwaartekracht naar beneden vallen, brengt straaltype Tempest de natuurlijke ervaring van een stevige regenbui naar de badkamer. 

Aquamoon is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: Rainmoon, Aquamoon, Aquamoon ATT.

Aquamoon is de volgende fase in de Dornbracht LifeSpa
Aquamoon pakt het idee van beleving van de Dornbracht LifeSpa op en tilt dit naar een hoger plan van de megatrend gezondheid. Het effect van water op het lichaam wordt uitgebreid met een mentale en zintuiglijke ervaring. Aquamoon is de toespitsing van de bliss-ervaring met emoties als ontspanning, verfrissing en geborgenheid door de combinatie van water en licht. Andreas Dornbracht, directeur-aandeelhouder van Dornbracht: “Aquamoon is ons antwoord op het groeiende verlangen naar een betere balans en meer levensenergie. Want in tijden van versnelling, digitalisering en verandering worden de dagelijkse eisen aan de mens steeds hoger. Tegen deze achtergrond wordt het behoud van de eigen gezondheid steeds belangrijker, niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal. De badkamer biedt hierbij ruimte voor de ontwikkeling van een persoonlijke gezondheidsstrategie.”

Dornbracht LifeSpa
Met de visie “Health, Solutions, Architecture” toont Dornbracht LifeSpa een groot aantal mogelijkheden om gezondheidsbevorderende watertoepassingen in de badkamer of spa te integreren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide