2145
Nieuw: BETTE ANTISLIP PRO

Veilig douchen is wat iedereen wenst. Daarom worden douchebakken voorzien van ingebrand kwartszand. Dat is niet echt mooi om te zien en heeft het probleem, dat niet het gehele oppervlakte is voorzien van antislip. Een nadeel is bovendien dat de laag niet duurzaam is en kan weg slijten. De Duitse fabrikant Bette heeft daar iets voor bedacht: BETTEANTISLIP PRO. Dit is een duurzame antislip coating met vele voordelen. Ten eerste is de antislip coating visueel nauwelijks zichtbaar. De coating is op het volledige oppervlakte aanwezig en is duurzaam, hygiënisch en reinigingsvriendelijk. Bij Bette is nu een prachtig design prima te combineren met een veilige antislip coating.

Veilig, esthetisch en veel keus
Vooral voor mensen die minder goed ter been zijn, kinderen en ouderen bestaat het gevaar gewond te raken door een val t.g.v. bijvoorbeeld gladde vloeren. Veiligheid is daarom essentieel om optimaal te kunnen genieten tijdens het douchen. Maar ook het design, de keuze van kleuren, een geheel vlakke of deels vlakke douchebak, is voor steeds meer mensen doorslaggevend. Bette komt aan al deze individuele wensen tegemoet, maar ook aan de wensen m.b.t. levensloop bestendig en bouwen volgens de DIN-normen. Dankzij BETTEANTISLIP PRO is veiligheid en design in meerdere series douchebakken te combineren. Want de nieuwe antislip coating wordt geleverd voor de series BETTEFLOOR, BETTEFLOOR SIDE en de vlakke en super vlakke douchebakken. Qua kleur kunt u ruimschoots kiezen uit glanzend wit en vele matte kleurtinten. Veilig en hygiënisch

Douchebakken met de nieuwe coating BETTEANTISLIP PRO voldoen aan de antislipwaarden R10 volgens DIN 51130, DIN 51097 (evaluatiegroep B) en DIN 18040 (barrièrevrij). De nieuwe coating is zeer robuust, sterk en tegelijk hygiënisch en reinigingsvriendelijk. Vuil en bacteriën hechten niet aan op de poriënvrije oppervlakte. Daarom is BETTEANTISLIP PRO ook geschikt voor openbare toepassingen, zoals bij hotels, zorghotels, verpleegtehuizen, bejaardentehuizen en ziekenhuizen. Sven Rensinghoff marketing manager van Bette: “De combinatie van staal en email is al zeer hard, qua vorm uiterst stabiel, kras- en slagvast een gemakkelijk schoon te maken. Met BETTEANTISLIP PRO bieden wij een extra optie die antislip en een esthetisch design op een hoger niveau tillen.”

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners