1120
Een virtueel nieuwe douche

Hansgrohe@home badkamer plannings-app is vernieuwd. Voor het realiseren van een droombadkamer is een goede en doordachte planning nodig. Naast de keuken is de badkamer één van de meest complexe ruimtes in huis: tegels, keramiek, kranen, elektra- en waterinstallaties; het overzicht is al gauw zoek. Omdat het plannen van de badkamer ook een leuke bezigheid is, biedt badkamerspecialist Hansgrohe de Hansgrohe@home app. De app, die beschikbaar is voor iPad, iPhone en Android smartphones, toont inrichtingsoplossingen in de virtuele badkamer.

Douchewensen virtueel in de badkamer plaatsen
De app functioneert heel eenvoudig: de gebruiker maakt een foto van de bestaande wastafel of douche en verwijdert door middel van vegen over het scherm de bestaande kraan of douche. Dan kiest hij uit het actuele Hansgrohe assortiment kranen en douches zijn favoriete product en plaatst deze virtueel op de gewenste plek.

Ook bij het bezoeken van showrooms is Hansgrohe@home handig. In een badkameropstelling kan men eenvoudig testen bij welke wastafel de gewenste kraan of in welke douchecabine die ene douche-oplossing het beste past. Tevens biedt de app informatie over de producten en doorlinks naar Facebook en Twitter om de droombadkamer met anderen te kunnen delen. Extra pluspunt: via het geïntegreerde Dealerzoeksysteem ontvangt men een lijst van badkamerspecialisten in de buurt, die ook op een kaart getoond worden.

90.000 Downloads
De app Hansgrohe@Home 3.0 is kosteloos in 13 talen via de Android-Marketplace[1] van Google Play verkrijgbaar en kan in de iTunes-Store gedownload worden via https://itunes.de/app/hansgrohehome. De uitgebreide gebruiksvoorwaarden van de Hansgrohe app staan vermeld onder de link “Info”. De badkamer plannings-app is al ruim 90.000 keer gedownload, vooral door iPhone-gebruikers. De grotere iPad is echter aan een opmars bezig, hierop laten de virtuele badkameroplossingen een nog betere indruk achter.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners