1693
Van ligbad naar doucheruimte
Gepubliceerd: 31-05-2013 Laatste update: 26-09-2017

Douchen in het ligbad geeft meestal een natte boel. Een douchegordijn biedt niet altijd de gewenste oplossing. In dat geval is een badwand de ideale oplossing. Met de prachtige badwanden van douche- en badwandfabrikant HÜPPE kunt u uw ligbad opwaarderen tot een luxe en ruime doucheruimte. Met weinig kosten creëert u een mooie en veilige doucheruimte, en bent u van de natte vloer en het douchegordijn af! Het bijkomende voordeel is dat u nauwelijks last ondervindt van de verbouwing, want het plaatsen van een badwand gaat snel en zonder hak- en breekwerk.

Speciaal voor plaatsing op ligbaden biedt HÜPPE meerdere designoplossingen met de badwandserie Design pure en Design elegance. De ontwerpstijl Pure is voor liefhebbers van minimalistisch en strak, de designstijl Elegance is natuurlijk en elegant vormgegeven. Deze vormgeving herkent u in de profielen, scharnieren en deurgrepen. Voor de meer stoere en prijsgunstige badkamer biedt HÜPPE de badwandserie Combinett 2. Al deze oplossingen vernieuwen de badkamer op een verantwoord mooie en functionele manier zonder al te hoge kosten.

De HÜPPE badwandenseries Design pure en elegance zijn het neusje van de zalm, puristisch of elegant, maar altijd met een hoge transparantie en hoge kwaliteit van de scharnieren en profielen. De badwanden zijn leverbaar als 1-delige, 2-delige (vast segment met zwaaideur) en als 2 of 3-delige zwaaivouwdeur of in combinatie met zijwand en fraai geïntegreerde plafondsteun. Er zijn verschillende standaard breedtematen te leveren, voor maatwerkprojecten kunnen speciale maten aangemaakt worden. De profielen zijn leverbaar in de meest gevraagde tinten, nl.: wit, zilvermat en chroomlook. Het echte 6 mm dikke veiligheidsglas, is als helder glas te leveren of met de zandstraaldecors Bubbles, Sand Plus of Privatima. Alle uitvoeringen van het glas zijn bovendien leverbaar met de glasveredeling anti-plaque. Veredelde glasoppervlakken garanderen dat water als parels naar beneden lopen. Dat minimaliseert vuil- en kalkafzettingen en de consument kan de badwand in een handomdraai reinigen.

Met de serie Combinett 2 kunt u voor baden in een nis of hoek, wandafsluitende gesloten oplossingen creëren. Het stoere karakter wordt bepaald door de doorlopende profiellijsten. Waar u uw douche-armatuur plaatst maakt niet uit. De serie bestaat uit een 2-delige en 3-delige badklapwand. Tevens is er ook een 3-delige badklapwand met een breed 1e segment, dat op de kopse kant van het bad geplaatst kan worden of een zijwand met geïntrigeerde plafondsteun. Deze serie kan ook als niet gesloten worden geïnstalleerd. Dankzij de verschillende oplossingen zijn verschillende en royale instapbreedten te creëren. De profielen zijn leverbaar in het wit en zilvermat. Het kunstglas is voorzien van een druppelmotief.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide