2593
Axor Powderrain
Gepubliceerd: 12-10-2017

Een douche nemen is vaak hèt ultieme ontspanningsmoment van de dag. AXOR tilt dat moment naar een hoger niveau en introduceert de PowderRain. Dit gloednieuwe straaltype omhult je van kop tot teen met zijdezachte, piepkleine regendruppels. Alsof je geaaid wordt door talloze donsveertjes. Je ontdekt de PowderRain in de nieuwe ronde hoofddouche AXOR 350 en AXOR Showerpipe 800.
De manier waarop het water langs je lichaam stroomt, draagt op een belangrijke manier bij aan de ervaring van het douchen. Komen de druppels stevig neer, of juist zacht? Striemend of spetterend? De nieuwe PowderRain-straal van AXOR laat je in elk geval je zachtste douche-ervaring ooit beleven.

Nat, natter, natst
De straalschijf van de douchekop is bezaaid met meer dan duizend uiterst nauwkeurig gepositioneerde siliconen nopjes waar een microfijne waterstraal uit stroomt. Deze zorgen er samen voor dat de PowderRain je de ultieme douche-ervaring bezorgt. Een zijdezachte regenbui daalt op je neer en vormt een beschermende watermantel om je lichaam. Zacht, zorgzaam en toch krachtig. Als een cocon. En in tegenstelling tot bij een gewone douchebeurt, spatten de waterdruppels niet op wanneer ze je huid raken. Doordat ze microfijn en licht zijn, blijven ze er net beter op liggen, waardoor de PowderRain je letterlijk natter maakt dan elke andere douche.

Pure eenvoud: de hoofddouche en Showerpipe van AXOR
De nieuwe douchestraal kun je ervaren onder de gloednieuwe designhoofddouche van AXOR, de AXOR 350 1 jet. Met zijn pure designtaal, royale afmetingen en ronde design is het een archetypisch voorbeeld van een knappe hoofddouche. En die bovendien perfect past in ongeveer elk type badkamer. Het vakmanschap herken je aan de fijne randen en afwerking van de hoogkwalitatieve metalen straalplaat. 

AXOR Showerpipe
De hoofddouche met PowderRain is ook beschikbaar als Showerpipe. Dit type opbouwdouche komt steeds vaker voor: zonder te hoeven hakken of breken maak je met een Showerpipe van je douche een kleine wellnessplek. Het gaat namelijk om een compleet douchesysteem dat je monteert op je bestaande leidingen. In dit geval combineert de AXOR Showerpipe 800 de royale hoofddouche AXOR 350 1jet met een thermostaat, een glazen tablet waar je je zeep en overige douche items op kwijt kunt en een handdouche.

Douche in een kleurtje
Als kers op de taart biedt AXOR de keuze tussen vijftien bijzondere afwerkingen voor een persoonlijke touch in de badkamer dankzij de PVD-techniek (Physical Vapor Deposition), via AXOR FinishPlus special surfaces. Zo kun je naast de standaardoptie chroom ook kiezen voor bijvoorbeeld goud of zwart. Bovendien maakt het proces het kraanwerk beter bestand tegen onder meer krassen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide