Een waterbeleving, die alle zintuigen raakt: dat is AquamoonATT. Aquamoon is een multisensorische douche, waarbij water optisch vanuit – een op de maan geïnspireerde – koepel naar beneden stroomt. De nieuwe AquamoonATT combineert esthetische architectuur en minimalistisch design met een innovatief bedieningscomfort van de volgende generatie.

Contour douches hebben een raamprofiel dat tot maar liefst 50% smaller is dan bij soortgelijke douches. Zo is Contour erg stabiel en tegelijkertijd strak en modern. De deuren zijn uitgevoerd met een unieke design greep met een afwerking die het oog streelt en tot aanraken uitnodigt. Contour is verkrijgbaar in robuust geborsteld RVS afwerking en in stoer matzwart. Contour douches zijn echte eye catchers in de badkamer.

We staan er allemaal minstens 1x per dag onder, de douche. De een vind het lekker om in de ochtend te douchen, om lekker wakker te worden en fris en fruitig op het werk te verschijnen. De ander doucht het liefst 's avonds de dag van zich af. En dan zijn er natuurlijk ook mensen die meer dan 1x per dag douchen, bijvoorbeeld na een uurtje intensief sporten of gewoon omdat in de ochtend en in de avond douchen een fijn ritueel is. Wanneer en hoe vaak je ook doucht, vandaag de dag kun je van douchen een optimale wellness beleving maken. Wat is er allemaal te doen op het gebied van de douche anno 2018?

Vloergelijk en drempelvrij douchen biedt meer comfort, is veiliger en ideaal voor mensen die minder goed ter been zijn. Maar een oogstrelend design is zeker zo belangrijk, evenals hygiëne en eenvoudige reiniging. Er is één fabrikant die alle aspecten perfect heeft samengebracht: Bette.

Hoe mooi oogt het, als de vloer van je esthetische inloopdouche geheel doorloopt en visueel niet onderbroken wordt door een douchegoot? Met de nieuwe betegelbare douchevloergoot CleanLine van Geberit kan dit nu. De afdekplaat van de vloergoot is in te leggen met de vloertegel, waardoor de waterafvoer opgaat in de tegelvloer en het water vrijwel onzichtbaar verdwijnt. De CleanLine douchevloergoot is bovendien eenvoudig schoon te maken.
In 2015 introduceerde Geberit de douchevloergoot CleanLine in roestvaststaal. Deze douchevloergoot is in alle opzichten innovatief. De platte sifon heeft een hoge water afvoercapaciteit, is eenvoudig op maat te zagen om zo te voldoen aan de afmetingen van de douchevloer, is in een handomdraai schoon te maken en heeft een unieke - in de fabriek aangebrachte - afdichtingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken. Een fijne gedachte. Dankzij de nieuwe betegelbare afdekplaat kan nu ook aan de wens voldaan worden om een douchevloervloer te realiseren met een vrijwel onzichtbare waterafvoer.

Ben jij toe aan een nieuwe douche? Dan zijn er veel meer mogelijkheden dan je denkt! Je kunt gaan voor een douchecabine of een inloopdouche. Dan kun je nog gaan voor schuifdeuren, pendeldeuren of ‘gewone’ deuren. Kortom: er zijn heel veel keuzes die je moet maken als je een nieuwe douche wilt. Dit zijn 5 praktische tips waarmee je ontdekt wat voor jou de ideale douche is!

Met het verkeerde been uit bed gestapt en nog met kleine oogjes op zoek naar de tandenborstel? Of een vroege vogel die al heeft hardgelopen? Wat voor soort douche past bij jou vandaag? GROHE, expert op het gebied van sanitaire voorzieningen, introduceert de meest recente innovatie onder de douche: het Euphoria SmartControl douchesysteem. Met een minimalistisch en nog strakker ontwerp dan de reeds bestaande GROHE SmartControl, is de douche een comfortabel en ruimtebesparend systeem voor iedere badkamer. Daarnaast biedt de douche voor ieder wat wils, dankzij de verschillende en te combineren straalsoorten. Drukken, draaien en douchen maar.

Tiger brengt na de zwarte accessoires nu ook zwarte douches op de markt. Zwart is momenteel een van de sterkst opkomende trends in de badkamer. Al eerder dit jaar bracht Tiger daarom verschillende zwarte accessoire series uit en nu komt de badkamerspecialist met de zwarte doucheserie Tyne.

In architectuur en interieur is grijs in al zijn schakeringen al jaren een van de meest populaire kleuren. Geen wonder, want als ideale partner voor talloze kleurencombinaties laat grijs felle kleuren stralen en zorgt het tegelijkertijd voor visuele rust. Bovendien schept grijs de nodige vlakke helderheid om ruimtes, interieur en dus architectuur goed uit te laten komen. Zelfs in de badkamer stuit je tegenwoordig in toenemende mate op grijs: sierbeton of grijze tegels in de meest uiteenlopende tinten, subtiel grijze muurverven en donkere antracietkleurige tinten en accessoires. Dit is de actuele trend. In combinatie met houten meubilair vormt grijs een perfect contrast; samen met vlakke kleuren, zoals de nieuwe Duravit meubelkleur betongrijs mat, benadrukt het een uniforme, tijdloze look.