1537
De nieuwste badkamertrends
Gepubliceerd: 20-05-2015 Laatste update: 10-06-2023

Je kent het wel, je hebt een druk bestaan en hebt weinig tijd voor ontspanning. Dan is het fijn om een ruimte in huis te hebben waar je helemaal tot jezelf kan komen; de badkamer. De badkamer is een steeds belangrijkere ruimte in een woning. Zorg dat je je fijn voelt in je eigen badkamer, zodat je de dag goed begint en afsluit. Een comfortabele ruimte kun je creëren met de juiste inrichting. Hier een overzicht van de laatste badkamertrends van 2015. Te druk om te gaan shoppen voor een mooie inrichting? Gelukkig zijn er online vele mogelijkheden, waardoor het je gemakkelijk wordt gemaakt dit vanuit je luie stoel te doen.

Badkamertrends 2015
Hout in je badkamer is dé trend van het moment. Hout straalt warmte en karakter uit en zorgt voor een natuurlijke en prettige sfeer. Je kunt kiezen voor een houten vloer of je zet bijvoorbeeld wat leuke houten accessoires neer. Een andere trend is een betonnen wastafel. Dit is niet alleen een duurzame en stevige keus, maar geeft je badkamer ook een charmante look. Daarnaast worden ovale vormen in de badkamer aangeraden; organisch afgerond, zacht in plaats van hoekig. Denk dan aan een ronde spiegel of een ovale badkuip.

Ook zonder radicale veranderingen kan je badkamer volgens de laatste trends ingericht zijn. De juiste accessoires maken namelijk al een groot verschil. In de badkamer zal het om wellness en ontspanning draaien en deze sfeer creëer je door bijvoorbeeld een zitplek naast je bad te maken. Kaarsen en passende verlichting zullen deze sfeer versterken en aromatische geuren zijn een must. Pimp ook je toilet, mocht deze apart van je badkamer zijn.

Online badkamerinrichting shoppen
Op internet zijn in elke prijsklasse wel aanbieders van mooie badkamers te vinden. Niet alleen het steeds grotere assortiment van webwinkels maakt online shoppen gemakkelijker. Op het gebied van online betalen zijn er ook steeds meer mogelijkheden. Er is voor iedereen wel een betaalmethode die past. Gebruik je graag iDeal of een creditcard? Of ga je liever voor een prepaid-optie, zoals paysafecard? De keuze is aan jou.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide