834
De badkamer van de toekomst

Desco zet milieubewuste materialen en innovatieve technologieën in de kijker Als specialist in sanitair blijft Desco je inspireren. Met milieubewuste materialen, innovatieve technologieën en slimme designs. Een duurzame badkamer beperkt zich vandaag dan ook niet langer tot een waterbesparende douchekop of zuinige wc. Hightech design vindt zijn weg in de badkamer van 2014, zodat je water én energie spaart zonder dat je aan comfort moet inboeten.

Water- en energiezuinige kraan EKO
Kranen die water besparen, zijn niet nieuw, maar de technologie blijft wel verder verfijnen. Met de reeks EKO introduceert Desco een nieuwe generatie zuinige kranen met een vernuftig binnenwerk. Dat levert je tot 40% minder waterverbruik op. Ook komt er standaard koud water uit de kraan bij het openen van de greep in de middenpositie. De warmwatervoorziening slaat zo niet meteen aan, waardoor je de energiebehoefte verlaagt en dus ook de CO2-uitstoot. Voor meer debiet, overbrug je simpelweg de weerstand. Makkelijk, mooi én milieubewust.

Waterbesparende douches
Ook de waterbesparende douches blijven evolueren. Zo kan je vandaag met Hansgrohe een minimum aan water combineren met een maximum aan comfort. De EcoSmart-technologie zit in de douchekop, waarbij er meer zuurstof door het water gemengd wordt, wat je het gevoel van ‘meer water’ geeft. Ontspannen was nog nooit zo zalig én zuinig (9 l/min i.p.v. 18 l/m).

XonYX, duurzaam baden
Het nieuwe bad Dune uit de XonYX-reeks is van massief gegoten Solidstone: een natuurlijk materiaal dat niet alleen ecologisch en duurzaam is maar ook onderhoudsvriendelijk. Dune straalt elegant minimalisme uit. De sobere vorm, uitgepuurd tot de essentie, garandeert je bovendien zuiver comfort met een zachte touch. Ontdek in dezelfde duurzame designreeks ook Senzo, met een zacht ovalen kuip om ontspannen te relaxen.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners