450
Badkamer Ideal Standard

Een ruimte waar comfort met stip bovenaan het wensenlijstje zou moeten staan is de badkamer. Dat comfort wordt bereikt met aangename verwarming, goede kranen, maar zeker ook de keuze van het keramiek. Badkamerleverancier Ideal Standard presenteert met trots de nieuwe totale badkamer collectie Connect Air. De collectie heeft een tijdloos, klassiek-moderne stijl. Zo elegant als de serie oogt, zo praktisch en vernieuwend voelt de collectie aan. Connect Air straalt een frisse en luchtige sfeer uit die in elke badkamer aansluiting vindt en voldoet aan ieders vereisten.

 

Connect Air
De nieuwe Connect Air collectie is ontworpen voor elke badkamerstijl en vormt een totaal oplossing die ongekende elegantie naar de badkamer brengt. Het meubilair van Connect Air biedt een scala aan uitvoeringen en is beschikbaar in zes tweekleurige combinaties die voor een natuurlijke uitstraling zorgen. Het luchtig en klassiek-moderne design komt ook terug in de wastafels en waskommen door het toepassen van dun keramiek en zachte rondingen.

AquaBlade waterval spoeltechnologie
Het Connect Air wandcloset en staande closet zijn uitgerust met blinde bevestiging. Dit komt ten goede aan de ronde lijnen en het luchtige design. De closets bevatten ook de innovatieve AquaBlade waterval spoeltechnologie. Met het AquaBlade waterval spoelsysteem gaat Ideal Standard nog een stap verder dan de randloze closets, zowel in comfort als in design. De extra hoog gepositioneerde spoelopening creëert een ‘waterval’ vanaf de toiletrand die samen met twee sterke waterstralen voor een extra krachtige spoeling zorgen. Het gepatenteerde AquaBlade waterval spoelsysteem garandeert een 100% reiniging van het complete spoelvlak onder de spoelopening. Dit zorgt voor extra hygiëne en geeft een groot schoonmaakgemak.

hendersmagazinebanner.png

Grote diversiteit
De verleidelijke en slanke look van de Connect Air uit zich ook in verschillende keramische wastafel vormen. De afmetingen zijn divers en lopen van 40 cm op tot een uitvoering van 124 cm breed. De grote diversiteit in uitvoeringen zijn ontworpen om de flexibiliteit van de installatie en variatie in stijl te beleven. Ondanks de brede variatie blijft elke uitvoering dezelfde scherpe elegantie en doortastend fraai design behouden.

Tot slot
De baden en douchebakken van de Connect Air completeren de serie. Beide zijn uitgerust met dunne, zachte contouren om het comfort gebied te vergroten, maar ook om volmaakte harmonie te bieden. Het vrijstaande bad is werkelijk een iconisch stuk uit de serie en de duo uitvoeringen zijn perfect voor om samen te genieten van een warm, ontspannend bad.

Meer informatie: Ideal Standard

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners