705
Badkamer Ideal Standard
Gepubliceerd: 20-09-2016 Laatste update: 22-12-2017

Een ruimte waar comfort met stip bovenaan het wensenlijstje zou moeten staan is de badkamer. Dat comfort wordt bereikt met aangename verwarming, goede kranen, maar zeker ook de keuze van het keramiek. Badkamerleverancier Ideal Standard presenteert met trots de nieuwe totale badkamer collectie Connect Air. De collectie heeft een tijdloos, klassiek-moderne stijl. Zo elegant als de serie oogt, zo praktisch en vernieuwend voelt de collectie aan. Connect Air straalt een frisse en luchtige sfeer uit die in elke badkamer aansluiting vindt en voldoet aan ieders vereisten.

 

Connect Air
De nieuwe Connect Air collectie is ontworpen voor elke badkamerstijl en vormt een totaal oplossing die ongekende elegantie naar de badkamer brengt. Het meubilair van Connect Air biedt een scala aan uitvoeringen en is beschikbaar in zes tweekleurige combinaties die voor een natuurlijke uitstraling zorgen. Het luchtig en klassiek-moderne design komt ook terug in de wastafels en waskommen door het toepassen van dun keramiek en zachte rondingen.

AquaBlade waterval spoeltechnologie
Het Connect Air wandcloset en staande closet zijn uitgerust met blinde bevestiging. Dit komt ten goede aan de ronde lijnen en het luchtige design. De closets bevatten ook de innovatieve AquaBlade waterval spoeltechnologie. Met het AquaBlade waterval spoelsysteem gaat Ideal Standard nog een stap verder dan de randloze closets, zowel in comfort als in design. De extra hoog gepositioneerde spoelopening creëert een ‘waterval’ vanaf de toiletrand die samen met twee sterke waterstralen voor een extra krachtige spoeling zorgen. Het gepatenteerde AquaBlade waterval spoelsysteem garandeert een 100% reiniging van het complete spoelvlak onder de spoelopening. Dit zorgt voor extra hygiëne en geeft een groot schoonmaakgemak.

Grote diversiteit
De verleidelijke en slanke look van de Connect Air uit zich ook in verschillende keramische wastafel vormen. De afmetingen zijn divers en lopen van 40 cm op tot een uitvoering van 124 cm breed. De grote diversiteit in uitvoeringen zijn ontworpen om de flexibiliteit van de installatie en variatie in stijl te beleven. Ondanks de brede variatie blijft elke uitvoering dezelfde scherpe elegantie en doortastend fraai design behouden.

Tot slot
De baden en douchebakken van de Connect Air completeren de serie. Beide zijn uitgerust met dunne, zachte contouren om het comfort gebied te vergroten, maar ook om volmaakte harmonie te bieden. Het vrijstaande bad is werkelijk een iconisch stuk uit de serie en de duo uitvoeringen zijn perfect voor om samen te genieten van een warm, ontspannend bad.

Meer informatie: Ideal Standard

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide