1416
Chocolade badkamer

Ben jij gek op chocola en kijk je niet op een calorietje meer of minder? Dan is deze chocolade badkamer echt iets voor jou! Of toch niet?

De prijs van de badkamer komt op maar liefst 100.000 euro! Maar daar hap je dan wel zo'n 9,4 miljoen calorieën mee weg. En dit moet je wel binnen een half jaar doen want de houdbaarheid van de badkamer is slechts 6 maanden.

Wil je het iets rustiger aan doen, de diverse onderdelen zijn ook los te bestellen. Zo heb je al een toilet (980.000 calorieën) of een wastafel (210.000 calorieën) van chocola voor 17.500 euro en een bidet (210.000 calorieën) van 8.720 euro! Het bad kost 62.300 euro en bevat maar liefst 8 miljoen calorieën.

De bedenkers van deze badkamer bathroomsweets.com adviseren je overigens om het chocolade sanitair niet naast de verwarming of in de zon te plaatsen. Ook is het geen goed idee om een warm bad te nemen.... desondanks is het een smakelijk idee waar velen van ons graag van smullen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners