Hoeveel keukenvloeren werden al ontsierd door rondspattend vet of olie? Of dat mooie badkamerparket, onherroepelijk door vocht aangetast? Moduleo® laat zien dat het ook anders kan. Het modulaire vinyl is bestand tegen elk badkamer- en keukengeweld, terwijl je toch jarenlang die gewenste uitstraling behoudt: van warm traditioneel hout tot koele betonlook, en zowat alles daartussenin.

In de zogenoemde ‘vochtige ruimtes’ in huis is het vaak moeilijk vloeren kiezen. Je wil iets dat makkelijk te onderhouden is, maar daarom niet saai of onpersoonlijk. Het innovatieve luxevinyl Moduleo® vult die wens probleemloos in. Dankzij continu vernieuwende dessins en hoogtechnologische ontwikkeling heeft het Belgische Moduleo® komaf gemaakt met het oubollige imago van vinyl.

Laat maar vallen…
Knoeiende kinderen, kokkerellend keukengeweld? Moduleo® geeft er niet om. Door de unieke beschermingslaag ‘Protectonite’ zijn de planken en tegels waterafstotend, olie- en vetwerend, dus erg makkelijk schoon te maken met een natte doek. Dankzij de gepatenteerde structuur met dubbel glasvezelmembraan ben je trouwens gerust dat de vloer niet krimpt of uitzet.

Kies je stijl
Zoals gezegd, gebruiksvriendelijk betekent niet onpersoonlijk. Moduleo® ontwerpt de meest eigentijdse dessins in alle kleuren en structuren. Nieuwste van het nieuwste is de Impress® collectie, het houtdessin met de voelbare nerven en groeven, precies op de juiste plaats. Dit absoluut unieke procedé maakt Impress® bijna niet van echt hout te onderscheiden: ‘indrukwekkend’, inderdaad. Renovatie? Check! Grote of kleine ruimte, de Moduleo® tegels of planken zijn heel eenvoudig te plaatsen, ‘geklikt’ of verlijmd, ook op een bestaande vloer bij renovatie. Kies je voor vloerverwarming? Ook daarmee is Moduleo® perfect te combineren. En wie kleiner gaat wonen, kan het interieur ook optisch vergroten door de vloer door te trekken in alle leefruimtes, want Moduleo® past nu eenmaal overal. 

Ook leuk om te lezen