1523
Sphinx tegels

Tegels zijn méér dan een praktische oplossing voor de bekleding van uw wanden en vloeren. Met tegels kunt u namelijk de persoonlijke stijl van uw interieur tot in iedere ruimte doortrekken. En zélfs tot het terras. Op de vloer én op de wand. De keuze in soorten, maten, vormen, structuren, kleuren, patronen en accessoires is, dankzij geavanceerde technieken, enorm. Van sereen Oosters tot zondoortrokken Mediterraan. Van luxueuze chic tot pure eenvoud. De producten zijn er. U maakt de keus.

Natuurlijk en individueel
Tegels hebben de laatste jaren een andere plaats in het interieur gekregen. Tot voor kort werden tegels vooral vanuit functioneel oogpunt gekozen. De badkamer, het toilet en de keuken hadden daardoor het alleenrecht. Praktisch, hygiënisch en duurzaam waren de belangrijkste argumenten. Niet verwonderlijk, want tegels zijn en blijven uiterst hygiënisch en vooral ook makkelijk in onderhoud. Maar er zijn tegenwoordig meer redenen om voor tegels te kiezen. In het interieur worden natuurlijke materialen steeds meer toegepast. Tegels passen daar uitstekend bij. Afgezien van het feit dat keramische tegels uit modderpap worden gefabriceerd en aan het oerelement steen herinneren, kunnen de moderne keramische tegels de natuur ook steeds meer nabootsen. Tot aan houtnerven, marmer, graniet of leisteen toe. Niet meer van "echt" te onderscheiden, maar u geniet wél van alle voordelen van keramische tegels. Zoals kleur- en lichtecht, antistatisch, duurzaam, gezondheidsvriendelijk en onbrandbaar.

Bovendien biedt het uitgebreide assortiment aan kleuren en dessins u ongekende mogelijkheden. Zo kunt u ook de woon- en slaapkamer, de gang en de keuken geheel naar eigen smaak van tegels voorzien die u jarenlang plezier verschaffen. Natuurlijk kunt u uw keuze ook baseren op de complete wand- en vloertegelconcepten die de vakspecialist u biedt. Al dan niet aangevuld met een persoonlijke finishing touch. Laat u eens voorlichten over de mogelijkheden van tegels. U gaat vast en zeker een wereld voor u open.

Bron: vereniging comfortabel wonen

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners