1610
Badkamervloer

Wanneer een tegel niet goed gehecht is op de ondergrond, kan de tegel los gaan zitten. U merkt dat in eerste instantie omdat zon tegel anders klinkt wanneer u er tegenaan tikt. Na verloop van tijd zullen de voegen rondom de losse tegel gaan scheuren.

Groot formaat
Het risico dat een tegel niet goed gehecht is in de lijmlaag is groter bij groot formaat tegels. Grote tegels zijn vaak minder vlak, waardoor er extra aandacht nodig is bij het leggen. Het is daarom aan te bevelen om de tegels door een vakman te laten leggen. Een tegel die niet goed gehecht is, breekt namelijk gemakkelijk kapot wanneer er iets op valt.

Extra tegels
Wanneer u nog extra tegels heeft, kunt u de losse tegel eenvoudig (laten) vervangen. Het is altijd aan te raden om extra tegels te kopen wanneer u vloer- of wandtegels koopt. Daarmee kunt u beschadigde tegels of losse tegels vervangen. Wanneer u later tegels bijkoopt (als dat al mogelijk is) bestaat het risico op kleurverschillen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners