828
Triple Tile van Agnes Laan

Nieuw onder de design tegels is de Triple Tile van ontwerper Agnes Laan. Met deze eenvoudige tegel in driehoekvorm zijn wonderlijk veel verschillende patronen mogelijk.

Agnes Laan: De Triple Tile is voortgekomen uit mijn fascinatie voor de caleidoscoop, een kijker met een bolle lens en spiegeltjes die een beeld vermenigvuldigen. Eén kleine beweging en het beeld verandert. Zo is het ook met de Triple Tile, al kijkend ontdek je steeds andere patronen. Een dynamisch beeld. En toch heerst er rust in je wc, keuken of badkamer.

De Triple Tile is een vrolijke, speelse tegel met ontzettend veel mogelijkheden. Naast een unikleurig patroon kunnen er met meer kleuren veel uitgebreidere tegelpatronen ontstaan. Bovendien is er een Triple Tile met cirkelsegment in de hoek, dat een cirkelvorm toevoegt aan het patroon. Geïnteresseerden help ik graag bij het uitzoeken van patroon en kleur.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners