6809
Lavanto Nuance wandpanelen

Het Lavanto Nuance programma is uitgebreid met maar liefst vier nieuwe kleuren: een betonlookalike, een houttint en twee grijze kleuren met een natuurlijke structuur. De luxe wandpanelen volgen daarmee feilloos de trends. De complete Nuance collectie van Dekker Zevenhuizen telt inmiddels tien kleuren. Decoratief plaatmateriaal
Nuance is een decoratief plaatmateriaal waarmee u binnen een dag een badkamer kunt renoveren. De wandpanelen (240 x 120 x 1 cm) zijn namelijk uiterst eenvoudig profielloos  te monteren over de bestaande vlakke (tegel) ondergrond. De panelen sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor er geen voegen zijn. Dat is niet alleen hygiënisch maar ook gemakkelijk in het onderhoud. Het 100% waterdichte materiaal is krasvast en uv-bestendig. Ideaal dus als wandbekleding achter de wastafel, in de douche of achter het toilet.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners