3384
Een troffelvloer voor iedere badkamer

Vloeren in badkamers, douche- en toiletruimtes vragen om een specialistische aanpak, zeker als het om vloeren gaat.In zowel particuliere als professionele sanitaire voorzieningen bieden troffelvloeren veel voordelen. Deze vloeren zijn waterbestendig en daardoor zeer veilig en hygiënisch in gebruik. De korrelige ondergrond werkt als natuurlijke antisliplaag. Valpartijen zijn daarmee vanaf nu verleden tijd. Gegarandeerd meer woongenot.

 

Veiliger door natuurlijke antisliplaag

badkamertrends-2024-bannerip.png

Veel sanitaire voorzieningen bestaan uit gladde vloertegels. Op deze ondergrond is het risico op uitglijden behoorlijk groot. De samenstelling van troffelvloeren – bestaande uit fijn zand en kunsthars – werkt als een natuurlijke antisliplaag en voorkomt op die manier uitglijden en letsel.

Duurzamer in gebruik

Vinyltegels en keramische tegels zijn ronduit kwetsbaar. Keramische tegels barsten bij het minste of geringste en vinyl bederft in contact met vloeistoffen relatief snel. Die vlieger gaat niet op bij troffelvloeren. Deze zijn vloeistofdicht en blijven dankzij hun schokbestendigheid vrij van deuken of beschadigingen.

Eenvoudig te reinigen

Voor iedereen die hygiëne hoog in het vaandel heeft staan, zijn troffelvloeren uitermate geschikt. De vloeren zijn eenvoudig te reinigen. Zeker in horecagelegenheden, zorg- en welzijnsinstellingen en kantoorpanden is dat een belangrijke voorwaarde. Maar elk huishouden is natuurlijk gebaat bij een schone vloer. Hoe dan ook, met troffelvloeren voldoe je altijd aan alle strenge hygiëne-eisen.

Anders dan andere gietvloeren

Kortom: een troffelvloer in badkamers en andere sanitaire voorzieningen biedt volop voordelen. Naast functioneel is deze vloerafwerking ook decoratief. Dat kan HIM uit IJmuidenbeamen. De vloer- en coatingspecialist beschikt over meerdere troffelvloeren voor de particuliere markt. Hiervoor doet het bedrijf beroep op een uitgebreid netwerk van applicatiebedrijven.

kleuren-troffelvloer.png

Breed kleurenpallet beschikbaar

HIM vloeren zijn verkrijgbaar in tientallen kleuruitvoeringen, waaronder:

  • Een serie steenkleurige grijstintengebaseerd op Ierse graafschappen, met plaatsnamen als Saintfield, Mohill, Oldcastle, Dublin en Wicklow;
  • Een serie zandkleurige beigetinten gebaseerd op Nederlandse kustplaatsen, met plaatsnamen als Ossehoek, Stellendam en Middelburg;
  • Een serie dromerige paarstinten gebaseerd op de Zweedse midzomernachtzon, met plaatsnamen als Uppsala, Malmo, Trondheim en Stockholm;
  • Een serie natuurgetrouwe groentinten gebaseerd op Britse groenvoorzieningen, met namen als Ashton Park, Richmond Park en Putney Park;

Allemaal klinkende namendie de diversiteit van troffelvloeren meteen benadrukken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners