2901
kiezels en keien inde badkamer

De grindtegel kennen we allemaal. De eerste associatie leggen we met bestrating buitenshuis. Slechts weinigen zullen er voor kiezen zon ruwe grindtegel in de badkamer te gebruiken. Het zou onder de blote voeten weinig comfortabel zijn. Bovendien is zon ruwe tegel een nachtmerrie om schoon te houden.

Riverstone
Toch zorgen de kleine kiezels voor een prachtige, natuurlijke uitstraling. De subtiele kleurnuances en de mooi rond afgesleten vormen brengen visioenen van verre stranden naar boven. Met de Riverstone collectie zijn die visioenen ook in de badkamer op hun plaats. Riverstone is serie tegels met echte kiezels, die zijn vastgegoten zijn in een transparante kunststof.De harde kunststoflaag is de ruimte tussen de kiezels bovendien mooi afgesloten. Door de glanslaag komen de kleurnuances van de kiezels nog beter tot hun recht. De tegel is wat bobbelig, voor een natuurlijk effect. Maar dit voelt niet onaangenaam aan onder blote voeten.

Met recht een kei van een tegel voor liefhebbers van puur natuur, met een beetje hulp van de moderne technologie.

Sommigen gaan overigens nog verder in het toepassen van kiezels in de badkamer. Een wastafel gemaakt uit kiezels? Of zelfs een complete badkamer? De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners