2615
badkamervloer

Zin in wat anders-dan-anders op de badkamervloer Wellicht is siergrind voor u een goede optie. Siergrind wordt als een naadloos korreltapijt op de vloer gestreken. Het grindtapijt bestaat uit miljoenen kleine, gekleurde grindkorrels, vermengd met een epoxyhars.

Kleuren en patronen
Een siergrindvloer is te maken in vele kleuren en kleurcombinaties. Ook het aanbrengen van creatieve patronen en afbeeldingen behoort tot de mogelijkheden. Met siergrind kan dus een heel individuele vloer gemaakt worden die qua kleur en uitstraling exact aan uw wensen voldoet. Sommige leveranciers bieden zelfs grindcombinaties met kleine deeltjes in goud- of zilverkleur, parelmoer of bont gekleurd glas. Daarmee krijgt de vloer een rijk glamoureffect.

Opvullaag!
Siergrind kan in elke ruimte worden toegepast. Voor toepassing in de badkamer is het wel van belang dat de vloer een speciale opvullaag krijgt, zodat elke kleine holtes tussen de grintsteentjes opgevuld wordt en vloer volledig glad en waterdicht is.

Voordelen
Een vloer van siergrind biedt een aantal voordelen. Omdat de vloer naadloos gelegd wordt, is deze gemakkelijk te onderhouden. Het materiaal is bovendien slijtvast, geluiddempend en warm. Desgewenst kan de vloer worden gecombineerd met vloerverwarming.

Elke ondergrond
Een siergrindvloer kan in principe op elke ondergrond gelegd worden, op voorwaarde dat de ondervloer voldoende stabiel is. Belangrijk is dat een goede hechtprimer wordt gebruikt, die is afgestemd op de aanwezige ondervloer.

Werk voor de vakman/vrouw
Het aanbrengen van een siergrindvloer is precies karwei, dat vakkennis vraagt. Schakel daarvoor altijd een professional in.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners