1595
Glazen badkamervloer

Glas is een ideaal materiaal in de badkamer. Het neemt geen water op, is gemakkelijk schoon te maken en heeft een briljante glans. Bovendien geleid glas geen elektriciteit. Dus ook uit oogpunt van de veiligheid is glas een prima keuze.

Glazen mozaïektegels zijn er al vele jaren. Maar de productietechnieken worden steeds geavanceerder en de kwaliteit steeds hoger. Wellicht nog belangrijker, ook de keuze in kleuren, formaten en decors is inmiddels enorm. Overigens zijn er ook glastegels die geschikt zijn voor de vloer; ze ogen spiegelglad maar hebben toch een antislip werking.

Villiglas
De Oostenrijkse fabrikant Villiglas is specialist in glastegels en biedt een veelzijdig, actueel assortiment van vloertegels, wandtegels en borders. Het glasmozaïek is niet alleen verkrijgbaar in de bekende vierkante vormgeving, maar ook als smalle, rechthoekige tegel. /glas1.jpg" alt="badkamervloer" width="200" height="200" hspace="3" vspace="3" border="0" align="left" class="afbeelding"> Bijzonder zijn de zogeheten Bruch tegeltjes Grillig gevormde, glazen tegeltjes waarmee

bijzondere patronen te maken voor een spectaculair effect. Villiglas maakt gebruik van bijzondere, gepatenteerde techniek, om pigment aan te brengen op het glas. Daardoor ontstaat een regenboogpallet van 48 bijzondere kleuren, die nooit vervagen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners