1783
Duravit Fogo badkamer
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 05-05-2017

Zonder ons er van bewust te zijn, hebben we allemaal vaste dagelijkse rituelen. Het zijn deze eigenzinnige maniertjes die ons leven structuur geven. Vooral in de slaap- en badkamer zien we deze thuisrituelen terugkomen. Denk aan het naar-bed-gaan-ritueel, het slaapritueel of het badritueel. Kijken we naar de nieuwste interieurtrends dan signaleren we veel nieuws om vooral de luxe en het comfort van deze dagelijkse rituelen snel en gemakkelijk te verbeteren. Ongemakken bij het slapen zijn snel dekbedden en dekbedovertrekken. Want niets is zo heerlijk om s avonds onder een lichtgewicht dekbed te schuiven, dat optimaal vocht opneemt en de warmte reguleert. Of op een matras en hoofdkussen te slapen dat optimale ondersteuning biedt aan rug en nek. De sfeer in de slaapkamer kun je met n nieuw dekbedovertrek in prachtige warme kleuren en subtiele dessins snel ten goede veranderen. Uiteindelijk merk je pas na een paar dagen hoe jouw vaste slaapritueel in kwaliteit is toegenomen. Dan voel je je beter, ben je gewend aan de nieuwe sfeer en geniet je optimaal van je nieuwe manier van slapen. Het maakt je in de ochtend een blijer en beter uitgerust mens.

Ook in de badkamer kun je met bijvoorbeeld een nieuwe set van die lekkere dikke handdoeken in een mooie kleur, net dat verschil maken en je dagelijkse wasritueel aangenamer te maken. Droom je van een badkamer als in een vijfsterren hotel? Geen probleem. Met de nieuwste badtextielcollecties heb je de badkamer al snel gestyled in een hippe en luxe sfeer. Geurkaarsen, stukken natuurzeep, lekkere lotions en een zachte badjas om na afloop in rond te lopen. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer collecties bed- en badtextiel die op elkaar zijn afgestemd waarbij de kleuren en dessins van het dekbedovertrek zijn doorvertaald naar de sprei, de handdoeken en de badjas. Er zijn zelfs textielcollecties die je kunt combineren met lampenkappen, waszakken, bijzettafeltjes en pyjamas.
Bron: Perscentrum wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide