3426
Toffe badkamertrends van dit moment

Het is tijd om een nieuwe badkamer uit te zoeken. Maar weet je al wat de interieurstijl van je badkamer gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Daarnaast kan je kijken naar badkamertrends die jij kunt meenemen in jouw ontwerp. Maar wat zijn de badkamertrends van dit moment? Wij vertellen het je graag!

 

Warme kleuren en grote tegels

hendersmagazinebanner.png

De basis van de badkamer wordt gevormd door de kleuren van de tegels. Tegenwoordig zien we vooral tegels met grote afmetingen in warme natuurlijke kleuren. Hoe groter de tegels zijn, hoe minder voegen er zichtbaar zijn. Dit geeft een rustig beeld aan de badkamer.

De betonlook

De betonlook zien we al een tijdje veel in de badkamers. En dat is niet voor niets, het geeft een stoere look aan de ruimte. Betonlook tegels kan je goed combineren met bijvoorbeeld gekleurde kranen. Je kan bij deze look heel goed kleuraccenten leggen in de accessoires. Betonlooktegels kan je bijvoorbeeld goed combineren met gekleurde kranen.. Schaf bijvoorbeeld grote tegels aan in de betonlook en je hebt direct diverse trends met elkaar gecombineerd.

De felbegeerde inloopdouche

Natuurlijk iets wat iedereen wil hebben tegenwoordig: de inloopdouche. Dit wil zeggen dat je zo je douche in kunt lopen zonder dat je nog drempels hebt. Vaak zit er ook geen douchedeur of gordijn meer voor, omdat de afscheidingswand al voldoende is om de rest van de badkamer droog te houden. Je water wordt ook nog eens geleidelijk afgevoerd, want er is sprake van een aflopende douchevloer, zonder dat je dit op het eerste oog doorhebt.

Grote ronde elementen

Ronde wastafels, ronde spiegels, alles rond. Dit is een element wat je veel terug gaat zien binnen een badkamer. Echter is wel alles groot, waardoor bijvoorbeeld de ronde spiegels een ware eyecatcher zijn. Ideaal, want door grote spiegels op te hangen lijkt je badkamer ook een stuk ruimtelijker.

Groen in de badkamer

Hoewel planten niet vaak voorkomen in de badkamer, wordt dat in 2012 wel erin verwerkt. Planten maken namelijk de badkamer een stuk aantrekkelijker. Natuurlijk moet je wel even goed kijken naar het soort planten, want meestal komt er weinig daglicht de badkamer binnen en hier moeten je planten wel tegen kunnen.

Laat je inspireren in een van onze winkels

hendersmagazinebanner.png

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden van een nieuwe badkamer in jouw huis? Maak dan een afspraak bij Sani4all want onze adviseurs je graag met het uitzoeken van een badkamer. Natuurlijk is het leuk om je badkamer samen te stellen volgens alle recente badkamertrends. Maar je kan ook kiezen voor 1 trend of detail, zo weet je zeker dat je over 10 jaar nog evenveel geniet van je badkamer!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners