2172
Outline Althea Ceramica
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 05-05-2017

Er wordt door sanitairdesigners behoorlijk geëxperimenteerd om keramisch sanitair een onderscheidende look te geven. Er wordt gespeeld met vormen en kleuren, van strak naar rond, van minimalistisch naar monumentaal. Een bijzondere keramische serie was onlangs te zien op een internationale designbeurs. Keramiek met een luchtig doorkijkje...

Lichtvoetig
De serie Outline van Althea Ceramica maakt badkamerkeramiek tot een lichtvoetig, bijna transparant object. De wastafels, het toilet, bidet en bad zijn open gewerkt, waardoor het effect ontstaat van een kijkdoos. Keramiek vormt als het ware een omkadering die de installatietechniek in de schijnwerpers zet. Door te werken met kleur aan de binnenkant van de kijkdoos, krijgt het geheel nog een extra dimensie. Ook volledig witte, zwarte of gele producten werden getoond.

De serie Outline heeft een gewaagd, onderscheidend design en bewijst dat de creativiteit van designers nog lang niet is uitgeput.

Ga u eens oriënteren in de sanitairshowroom. Er is voor elke wens en situatie een passende oplossing te vinden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide