1937
Outline Althea Ceramica

Er wordt door sanitairdesigners behoorlijk geëxperimenteerd om keramisch sanitair een onderscheidende look te geven. Er wordt gespeeld met vormen en kleuren, van strak naar rond, van minimalistisch naar monumentaal. Een bijzondere keramische serie was onlangs te zien op een internationale designbeurs. Keramiek met een luchtig doorkijkje...

Lichtvoetig
De serie Outline van Althea Ceramica maakt badkamerkeramiek tot een lichtvoetig, bijna transparant object. De wastafels, het toilet, bidet en bad zijn open gewerkt, waardoor het effect ontstaat van een kijkdoos. Keramiek vormt als het ware een omkadering die de installatietechniek in de schijnwerpers zet. Door te werken met kleur aan de binnenkant van de kijkdoos, krijgt het geheel nog een extra dimensie. Ook volledig witte, zwarte of gele producten werden getoond.

De serie Outline heeft een gewaagd, onderscheidend design en bewijst dat de creativiteit van designers nog lang niet is uitgeput.

Ga u eens oriënteren in de sanitairshowroom. Er is voor elke wens en situatie een passende oplossing te vinden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners