5831
Get inspired; Dé badkamertrends van 2020
Gepubliceerd: 12-03-2020

Het jaar 2020 is alweer in volle gang en dat betekent dat het tijd is voor vernieuwing in de badkamer. Raak geïnspireerd door de nieuwste trends. We zijn steeds meer op zoek naar rust in ons interieur en zien de natuur als grote inspiratiebron. Denk aan groene accenten, houtlook meubels, bijzondere vormen en veel planten. Villeroy & Boch speelt in op deze nieuwste trends.

 

  badkamertrends-2020-villeroy-03.jpg

Kleur!
Kleuren staan centraal in 2020. Zo is bijvoorbeeld groen dé perfecte kleur voor in je badkamer. Wat groen zo geschikt maakt, is dat de kleur verschillende effecten kan cre-eren. Van warm tot koel en van ontspannend tot verfrissend. Naast de kleur groen is blauw ook erg populair in 2020. Daarom heeft Pantone ‘Classic Blue’ tot kleur van het jaar 2020 bekroond. Deze klassieke blauwe tint staat voor rust en zekerheid. In combi-natie met wit en goud zorgt het voor een luxe effect. Ga voor het meubel uit de Finion collectie in de kleur Midnight Bluevoor dezelfde uitstraling.

badkamertrends-2020-villeroy-014.jpg

Black vibes
Naast de vrolijke kleuren, blijft de kleur zwart ook in 2020 erg populair. Denk aan een zwart toilet (ViClean-I 100),mat zwarte wastafel (Memento 2.0) of een zwarte buiten-zijde van het bad (Oberon 2.0). Deze kleur past ook mooi bij de Urban Jungle trend. Combineer exotische kamerplanten en kleurrijke bladprints met matwit of zwart sani-tairvoor een stoerebadkamer.

badkamertrends-2020-villeroy-09.jpg

Authentieke houtlook
Er komen veel natuurlijke materialen terug in de badkamer. Denk aan meubels met een authentieke houtlook. Je brengt de natuur naar binnen en het geeft de badkamer een rustige en fijne uitstraling. Kies voor de houtsoort die bij jouw stijl past of aansluit op je interieur. De Legato collectie heeft een ruime keuze aan houtsoorten. 

Opzetwastafels
Opzetwastafels zorgen voor een bijzondere
uitstraling en zijn dan ook een trend in 2020. Ze kunnen geplaatst worden op een meu-bel of op een mooi blad. Villeroy & Boch heeft een groot assortiment aan wastafels in verschillende kleuren en modellen, gemaakt van de beste kwaliteit.De collectie Artis staat bekend om de kleurrijke wastafels in diverse matte tinten die geïnspireerd zijn op de jaargetijden.

badkamertrends-2020-villeroy-013.jpg

Van vierkant naar rond
Grote, opvallende en ronde spiegels zijn in 2020 favoriet. Spiegels zijn een mooie aan-vulling op je interieur: ze zijn praktisch, maar met een mooie spiegel creëer je ook visueel ruimte in de badkamer. Kies uit de verschillende maten en soorten, zoals deze moderne spiegel uit de Antheus collectie.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide