2610
De badkamertrends voor 2016
Gepubliceerd: 27-06-2016 Laatste update: 22-12-2017

Urban Jungle, Monochrome en Mother Nature: dat zijn dé badkamertrends voor 2016. Sanitairleverancier Dekker Zevenhuizen heeft in elke prijscategorie badkamermeubels en -accessoires die er feilloos bij aansluiten. Vooral de brede collectie van Lavanto®, het eigen merk van Dekker, biedt mogelijkheden binnen elke stijl. Lavanto combineert design en innovativiteit met betaalbaarheid.

 

Urban Jungle
Urban Jungle is rauw design met vintage, industriële verlichting en zachte materialen als leer, wol en denim. Typisch Urban Jungle is bijvoorbeeld het badkamermeubel Lavanto Celio in de kleur Grey Wash. Een badkamermeubel dat zich kenmerkt door de strakke afwerking, de luxe vormgeving en de mogelijkheid om eindeloos te variëren. Wie een stap verder wil gaan, stelt zijn Urban Jungle badkamermeubel volledig zelf samen. Dekker Zevenhuizen is namelijk de enige sanitairleverancier die maatwerk biedt.

Monochrome
Zwart tegenover wit, mat naast glanzend, harde materialen én zachte materialen: Momochrome zoekt de contrasten op. Marmer geeft het interieur een zachtere uitstraling. Perfect binnen deze trend past bijvoorbeeld de doucheachterwand Nuance in de kleur Marble Noir. De wandbekleding is 100% waterdicht én hygiënisch, omdat de panelen naadloos op elkaar aansluiten. Nuance is overigens uiterst geschikt voor renovatie van de badkamer!

Mother Nature
Denk aan (hergebruikt) hout, linnen, wol en vilt. Aan ton sur ton. Aan natuurtinten als zand, steen, klei, marmer en leisteen. Met Mother Nature creëer je de ultieme rustgevende badkamer. De kraan en doucheset Lavanto Kiruna maken de Mother Nature badkamer áf.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide