36304
De badkamertrends van 2021!

Iedere dag beginnen we in de badkamer en vaak is het ook de laatste ruimte die je bezoekt voor het slapengaan. Van je badkamer wil je dus een fijne ruimte maken! Met de badkamertrends van 2021 lukt dit zeker. Creëer een warm gevoel met natuurlijke materialen en planten. Of juist een vrolijke badkamer met een kleurrijke muur. En wat dacht je van een gezellig krukje? Met deze badkamertrends is de kille badkamer zeker verleden tijd!

1: Meer kleur

In 2021 zien we meer kleur in de badkamer. Niet een klein beetje kleur met hier en daar een accessoire, maar ook opvallend gekleurde muren. Denk bijvoorbeeld aan een muur met gekleurde tegels. Het liefst ook nog met een patroon zoals visgraat of mermaid tegels. Een speciaal behang voor de badkamer is ook een goede optie om kleur toe te voegen.

2: Planten

We willen meer groen in huis! Ook in de badkamer. En dat hoeven zeker geen kunstplanten te zijn, genoeg planten die het goed doen in deze ruimte. Bijvoorbeeld een lepelplant (die luchtzuiverend werkt!), kwartjesplant, varen of aloë vera. Of wat dacht je van een bromelia of orchidee om meteen wat kleur toe te voegen?

dornbracht-mem-gouden-kraan.jpg
Dornbracht

3: Goud

De goudtrend zien we ook in 2021 weer terug. Wil jij deze kleur in je badkamer verwerken? Ga dan bijvoorbeeld voor een mooi gouden zeeppompje, een goudkleurig rekje of gouden kranen. Of geef je badkamer een luxe gevoel met een grote spiegel met gouden lijst. En als je echt van goud houdt, combineer je het natuurlijk gewoon allemaal!

D1badkamerkraan.png

4: Zwart

Ook zwart is in 2021 nog steeds geliefd! Zwarte kranen, accessoires of zelfs zwart sanitair. Of voor wie echt lef heeft: een zwarte muur. Vind je zwart net iets te hard? Dan is antraciet ook een mooie optie. Bijvoorbeeld antraciet kranen.

5: Een krukje

Sla een badkamerbrochure open en je ziet waarschijnlijk krukjes in de badkamers staan. Handig om je handdoek of kleding op te leggen. Of puur ter decoratie. Bijvoorbeeld met een mooie plant erop.

bette-baden-geemailleerd-staal.jpg

6: Een vrijstaand bad

We zien in 2021 veel vrijstaande baden. Dit is echt een prachtig statement piece in je badkamer. En hoe luxe voelt het om in zo’n vrijstaand bad te stappen? Wij zijn in ieder geval fan! Dus als je de ruimte hebt in je badkamer… ga voor een vrijstaand bad! Ze zijn in alle denkbare badkamerstijlen verkrijgbaar.

7: Milieubewust

Steeds meer mensen kiezen voor milieubewuste opties en dat zien we terug in de badkamertrends van 2021. Denk aan energiebesparende lampen en waterbesparende toiletten, kranen en douches. Fijn voor het milieu én voor je portemonnee!

adema-badkamerspiegel-met-verwarming.jpg

8: Badkamerspiegel met verwarming

Aan de ene kant zijn we steeds milieubewuster, maar aan de andere kant willen we ook comfort. En daar hoort een badkamerspiegel met verwarming bij. Want laten we eerlijk zijn… zo’n beslagen spiegel na het douchen is gewoon heel irritant.

9: Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen krijgen een prominente plek in de woontrends van 2021. Ook in de badkamer zien we ze terug. Bijvoorbeeld hout, natuursteen en riet. Als je je badkamer niet groots wilt aanpakken, kan je deze trend toevoegen met rieten mandjes, houten accessoires of een leuk houten krukje.

 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide