3385
De badkamertrends van 2019
Gepubliceerd: 15-11-2019 Laatste update: 06-06-2022

De badkamer is een belangrijke kamer in je huis. Je begint en eindigt je dag in de badkamer - wel zo fijn als jij je er prettig voelt. Als we kijken naar de badkamertrends van 2019, zien we ook dat een luxe badkamergevoel bij veel mensen hoog in het vaandel staat. Benieuwd naar de andere trends? Je leest erover in dit artikel.

Je persoonlijke spa
Je badkamer is heus niet alleen voor het poetsen van je tanden en het douchen na je lange werkdag: je kunt deze kamer in een oogwenk omtoveren in een spa. Je hoeft echt de deur niet meer uit voor een behandeling, want doe-het-zelven in de badkamer is de trend van 2019 is. Zorg voor heerlijk geurende producten met een luxueuze uitstraling, lekker zachte handdoeken en een klein zitje om bijvoorbeeld je nagels te lakken of gewoon te ontspannen met een gezichtsmasker. Je persoonlijke spa is klaar voor gebruik!

Accenten van roségoud
Een badkamer ziet er mooi gestyled uit als er een duidelijk geheel is gevormd. Populair in 2019 is bijvoorbeeld accenten van roségoud, gecombineerd met matzwart voor een chic sfeertje of juist met wit voor een frisse badkamer. Ga bijvoorbeeld voor een mooie spiegel met een roségouden rand en bijpassende potten en doosjes om wattenstaafjes, parfums of andere badkamermaterialen in te bewaren. Of wat dacht je een roségouden kraan?

Als jij je badkamer helemaal anders wilt inrichten, dan is het een goed idee om eens goed naar de bestaande meubels te kijken.Ben je bijvoorbeeld wel gecharmeerd van die combinatie van zwart met roségouden accenten, maar wil je graag binnen een bepaald budget blijven? Met goedkope badkamermeubels creëer je al gauw een hele andere badkamer voor een klein(er) prijsje.

Groen, groener, groenst!
Een andere rage voor in de badkamer is de urban jungle trend. We zien al een tijdje dat planten en bloemen langzaam de overhand nemen in Nederlandse woonkamers, maar groen in de badkamer is tegenwoordig ook erg hip. Door ook planten in je badkamer neer te zetten, fleur jij de ruimte – letterlijk – op. Natuurlijk kies je ook voor passende potten om het plaatje helemaal af te maken. Niet zulke groene vingers of is je badkamer wat minder geschikt voor planten? Haal dan alsnog groen in je badkamer in de vorm van nepplanten, of kies voor botanische badkameraccessoires.

Lees ook: De Interieurtrends van 2019


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide