1588
Badkamertrends
Gepubliceerd: 13-05-2012 Laatste update: 05-05-2017

De badkamertrends geven veel waterplezier, prachtige vormen en superieure techniek. Binnenkort in de showroom van uw sanitairspecialist. Op Wonenonline alvast een voorproefje.

Waterplezier met de nieuwe whirlpool lijn
Je als een vis in het water voelen. Baden en bubbelen is "Fun" voor jong en oud. Cleopatra/Pharo presenteert de FunPool® lijn, met zes verschillende modellen. Een design passend bij de hedendaagse badkamerinrichting. Welk model u ook kiest. De onmiskenbare gelijkenissen met de moderne vormgeving maken duidelijk dat alle baden uit dezelfde designfamilie stammen (door Phoenix desgin). De FunPool baden vallen op door hun eenvoudige karakter in design: afgeronde vormen gecombineerd met minimalistische lijnen geven de baden een modern uiterlijk. De functies van de bediening zijn zelf verklarend en duidelijk. De zes verschillende modellen bieden ontspanning voor één of twee personen. Twee modellen kunnen ook in een hoekopstelling geplaatst worden. De strakke lijnen in de vormgeving en de variërende maatvoeringen maken deze baden ideaal voor zowel kleine als grotere badkamers.

Duscho-live Round
Grote, heldere glazen panelen, slanke profieltechnik, eenvoudige bediening - dat zijn de kernpunten van de "Duscho-live Round" van Duscholux. Bovendien ontbreken bij deze nieuwe kwartronde stoomcabine met een hoekmaat van 970 mm de komplete achterwanden. Het effect: De aanwezige (tegel-)wanden blijven zichtbaar, de ruimte-atmosfeer blijft onveranderd, voor het stomen en het douchen staat de volledige oppervlakte ter beschikking. Wat betreft de Wellnessuitrusting: de handdouche, vier zij-jets, de armaturen en het optionele stoomaggregaat bevinden zich in de centrale techniekzuil, de uitrusting wordt gekompleteerd door een hoofd-regendouche alsmede een verlichtingsmodule in het plafond.

Persoonlijke hygiëne voor écht iedereen!
Met haar douchewcs zorgt Geberit voor een revolutie in toiletbeleving. Het geheim is nu ook doorgedrongen tot buiten de kring van medisch professionals en gezondheidsexperts: Water reinigt beter en zachter dan papier. Naast het topproduct de Balena 8000 bestaat er vanaf heden ook een topmodel op het gebied van douchewc zittingen. De nieuwe Balena 6000 combineert alle functies van een moderne douchewc en zorgt voor het hoogste welzijn op het gebied van persoonlijke hygiëne. De nieuwe Balena 6000 maakt indruk door het degelijke vakmanschap en de hoogwaardige materialen. De compacte zitting is voorzien van een warme douchestraal, aangenaam warme luchtstroom, geurfilter en een scala aan extra functies.

SkyLine® - Uniek in vorm en functie
Het onmiskenbare silhouet van een moderne metropool is opgenomen in het ontwerp van het nieuwe douchepaneel van Cleopatra/Pharo, genaam SkyLine® (ontworpen door Phoenix Design). Het minimalistische ontwerp van het paneel creëert een balans tussen de hectiek van het alledaagse leven en het verlangen naar luxe en ontspanning. Pharo, hét merk op het gebied van douchesystemen heeft de vele jaren van ervaring gebruikt om dit paneel succesvol te ontwikkelen. Een high-end douchesysteem dat zowel gebruik maakt van ontwikkelde technologieën als aandacht geeft aan design. Achter het douchepaneel SkyLine zitten vier verschillende douchefuncties verborgen. Door op verschillende plaatsen op het paneel te drukken komen deze functies tevoorschijn, via een push-open scharnier systeem. Een grote hoofddouche is uitklapbaar aan de bovenkant van het paneel. Daarnaast kan op schouderniveau ook een douche worden uitgeklapt om zo de luxe te ervaren om te douchen zonder dat het haar nat wordt. Tegelijkertijd kan de effectieve massagespray de spanning uit uw nek en schouders masseren. Zowel de hoofd- als schouderdouche is uitgerust met Raindance AIR voor exclusief douchegenot. Voor het ultieme doucheplezier is het paneel ook uitgerust met vijf flatjet bodysprays. De verzorging van uw voeten en benen wordt ook gemakkelijker door de inklapbare voetensteun. Zowel de hoofddouche, de schouderdouche en de voetensteun kunnen ingeklapt worden wanneer dat gewenst is.

Diep inzicht - BellaVita 570 F
Dit nieuwe comfortabele bad biedt u - vooral in gevulde toestand - een diep inzicht. Dit is mogelijk door het in de halfronde uitsparing geplaatste glasdeel. De houten bedekking van het glas dient tegelijk als een praktisch planchet. Het acryl bad "BellaVita 570 F" is gebaseerd, zo meldt fabrikant Duscholux, op de in 2005 geïntroduceerde "BellaVita Step in" met beweegbaar glaselement. Deze actuele, 1.800 x 800 mm grote en in vijf basiskleuren leverbare versie biedt met een liglengte van meer dan 1.250 mm, een licht verhoogde rugvorm en armleuningen aan beide zijden veel ontspannende luxe. Eveneens mogelijk: aangevormde panelen en drie whirlpool-systemen.

Samenspel van rechte lijnen en subtiele rondingen
In eenvoud ligt vaak veel kracht. Dat bewijst sanitairfabrikant Sphinx met het vernieuwde badkamerconcept Sphinx 450, waarin eenvoudige strakke lijnen en subtiele rondingen leiden tot een bijzondere, betoverende charme. De krachtige uitstraling van het geheel biedt tegelijkertijd een rustgevende omgeving. Daarom mag het badkamerconcept Sphinx 450 met recht een stille kracht heten. Sphinx zet met zijn Sphinx 450-serie een wel heel compleet concept neer. Drie verschillende fonteinen, vijf soorten wastafels, een wandbidet, een staand bidet, een wandcloset, een closetcombinatie en een duobad met hoofdkussen zijn de voornaamste onderdelen. Alle keramiek is uitgevoerd in het wit en optioneel te voorzien van CeraTect-glazuur.

Bron: Vereniging Confortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide