1677
Duravit Badkamertrends 2013
Gepubliceerd: 03-05-2013 Laatste update: 13-09-2017

Gereduceerd design zet in 2013 de toon in de badkamer. Bij het keramiek, acryl of de badmeubels zijn de lijnvoeringen luchtig en strak. Persoonlijke elementen zoals kleden, stoeltjes of lampen geven een persoonlijke touch aan de badkamer en zorgen voor een gezellige sfeer.

Bij de badmeubels blijven echthoutfineren in notenboom, eiken of kastanje volop de trend. Daarnaast verrassen meubels met nieuwe oppervlakken zoals het “linnen” uit de serie Happy D.2 van Duravit. Het dekor-oppervlak krijgt reliëf door de dieptestructuur met een linnenachtig, bijna natuurlijk uiterlijk en gevoel.

Techniek wordt in de badkamer functioneel ingezet waardoor het comfortverhogend werkt. Tot de nieuwste technische highlights van Duravit behoort onder andere een soundsystem, dat onzichtbaar in de spiegelkast is geïntegreerd en een eersteklas geluid in de badkamer brengt. Het systeem is heel eenvoudig te bedienen via de normale touchscreens van de bekende bluetooth apparaten.

Een groeiende interesse en acceptatie is er voor de douche-WC’s. Duravit heeft de productrange uitgebreid en SensoWash® Starck C voor de serie DuraStyle en Happy D.2 aangepast. Zo wordt de douche-WC ook bij projecten nog aantrekkelijker. Een andere highlight uit de serie DuraStyle is de rimless WC, die met innovatieve en dynamische spoeltechniek voor optimale hygiëne zorgt en daardoor weinig schoonmaaktijd heeft.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide