1623
Smooth Factory
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 28-04-2022

Kleur is de trend van dit jaar, zowel in de mode als in interieurdesign. Speciaal voor de liefhebbers van kleur in de badkamer heeft Smooth Factory een bijzondere noviteit die helemaal aansluit bij de kleurentrend die we bij wooninrichting vooral zien terugkomen. De afgelopen jaren heeft Smooth Factory een procedé ontwikkeld waarbij ceramische wastafels voorzien kunnen worden van een laag nieuw ontwikkelde super elastisch PU.

Deze nieuwe PU is kleurecht, sterk, makkelijk te onderhouden met normale standaard zeep, hygiënisch (de meeste schadelijke bacteriën kunnen niet leven op deze PU) en omdat kalk niet hecht op PU heeft men geen antiekalk middelen nodig. Daarmee is er ineens een veel breder scala aan modellen, want je kunt nu kiezen voor een nieuwe keramische wastafel of fontein maar dan op kleur gemaakt. Dus een mooie bordeaux rode wastafel of fel blauw is geen probleem meer.

Bron: Uw badkamer. 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide