1488
Smooth Factory

Kleur is de trend van dit jaar, zowel in de mode als in interieurdesign. Speciaal voor de liefhebbers van kleur in de badkamer heeft Smooth Factory een bijzondere noviteit die helemaal aansluit bij de kleurentrend die we bij wooninrichting vooral zien terugkomen. De afgelopen jaren heeft Smooth Factory een procedé ontwikkeld waarbij ceramische wastafels voorzien kunnen worden van een laag nieuw ontwikkelde super elastisch PU.

Deze nieuwe PU is kleurecht, sterk, makkelijk te onderhouden met normale standaard zeep, hygiënisch (de meeste schadelijke bacteriën kunnen niet leven op deze PU) en omdat kalk niet hecht op PU heeft men geen antiekalk middelen nodig. Daarmee is er ineens een veel breder scala aan modellen, want je kunt nu kiezen voor een nieuwe keramische wastafel of fontein maar dan op kleur gemaakt. Dus een mooie bordeaux rode wastafel of fel blauw is geen probleem meer.

Bron: Uw badkamer. 

badkamertrends-2024-bannerip.png


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners