1322
Sentavi badkamertelevisie

Een bad nemen en tegelijkertijd op een veilige manier televisie kijken, dat kan nu met de Aquavision. Deze waterdichte televisie van Sentavi condenseert niet en is daardoor uitermate geschikt voor natte ruimtes zoals badkamer, sauna of keuken.

De Aquavision valt op door haar luxe uitstraling en het brede aanbod in uitvoeringen. De waterdichte televisie van Sentavi is namelijk leverbaar in vier standaard formaten en het scherm kan in vijf verschillende kleuren worden uitgevoerd.Bovendien zijn er modellen verkrijgbaar die in handdoekrekken zijn verwerkt (de Aquavision TV rail), in keukenkastjes (de Aquavision kitchen) en in spiegels (de Mirrorvision). Wanneer de Mirrorvision uitgeschakeld is, verandert het televisiescherm in een stijlvolle spiegel en als deze televisie aanstaat, neemt de spiegel weer de functie in van een televisiescherm.

Spatwaterdichte afstandbediening
Alle modellen beschikken over een verwarmd scherm wat condensvorming voorkomt. De Aquavision is ook voorzien van een FM tuner, 199 kanalen, teletekst en inputmogelijkheden voor scart, video, s-video, UHF en PC/DTV. De afstandbediening, die er standaard bij wordt geleverd, is spatwaterdicht en is daarom goed te gebruiken in vochtige ruimtes. "De Aquavision is uitermate geschikt voor iedereen die van luxe en comfort houdt, en sluit goed aan bij de trend van thuis genieten en ontspannen", aldus Oscar Meijer van Sentavi.

badkamertrends-2024-bannerip.png

Over Sentavi
Sentavi is in 2001 opgericht door Merijn Wegdam en Oscar Meijer in Delft. Het bedrijf is bekend om de Sunshower, een zonnebank voor onder de douche, en de Aquavision, een waterdichte televisie. De producten van Sentavi zijn te verkrijgen bij 250 sanitairspeciaalzaken in vijftien Europese landen (waaronder bij Cees Pronk Bad in Amsterdam, Au Four in Maastricht en verschillende Bad en Bodyzaken in Nederland, maar ook bij Harrods in Londen) en sinds kort eveneens in de VS.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners