2411
Badkamertrends
Gepubliceerd: 12-05-2012 Laatste update: 31-10-2017

TV kijken vanuit uw ligbad kan nu op een zeer veilige manier, want wij presenteren u de televisie speciaal voor de badkamer (of keuken) zonder dat u zich druk hoeft te maken over vochtige lucht. Zelfs de afstandsbediening kunt u gewoon met natte handen bedienen.

Kijk naar uw favoriete soap, een lekker filmpje of het late nieuws terwijl u heerlijk ontspant in bad. Badkamertelevisie.nl is de eerste Nederlandse internetshop die dit mogelijk maakt. De badkamertelevisie wordt standaard geleverd met één waterdichte afstandsbediening. U kunt dus zonder problemen het zeer platte exemplaar met uw natte handen bedienen. In het water vallen kan ook geen kwaad.

De afstandsbediening geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle funkties die een moderne T.V. ook heeft:

Teletekst met 99 programmeerbare paginas

Stilstaande beelden

Beeldformaat aanpassen (4:3 of 16:9)

Externe apparaten (DVD, Satelliet, video of P.C.)

Autotimer aan/uit funktie

Een 5 bands equaliser

Het LG-Philips scherm met een ruime kijkershoek zal door de nieuwste verwarmde glasplaat technieken altijd een mooi en scherp beeld blijven geven, zelfs in een sauna.

U kunt uren lang genieten van uw bubbels of uw douche zonder uw favoriete programmas te missen. Denkt u eens aan de mogelijkheden! U kunt de televisie plaatsen in de badkamer, maar natuurlijk ook in de keuken op elke plek die u maar wenst.

Met de 2 bijgeleverde spatwaterdichte speakers is de beleving compleet! De speakers zijn eenvoudig aan de achterzijde van de televisie aan te sluiten, net als eventuele apparaten als een DVD speler of Video.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide