1780
Badkamertrends

TV kijken vanuit uw ligbad kan nu op een zeer veilige manier, want wij presenteren u de televisie speciaal voor de badkamer (of keuken) zonder dat u zich druk hoeft te maken over vochtige lucht. Zelfs de afstandsbediening kunt u gewoon met natte handen bedienen.

Kijk naar uw favoriete soap, een lekker filmpje of het late nieuws terwijl u heerlijk ontspant in bad. Badkamertelevisie.nl is de eerste Nederlandse internetshop die dit mogelijk maakt. De badkamertelevisie wordt standaard geleverd met één waterdichte afstandsbediening. U kunt dus zonder problemen het zeer platte exemplaar met uw natte handen bedienen. In het water vallen kan ook geen kwaad.

De afstandsbediening geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle funkties die een moderne T.V. ook heeft:

Teletekst met 99 programmeerbare paginas

Stilstaande beelden

Beeldformaat aanpassen (4:3 of 16:9)

Externe apparaten (DVD, Satelliet, video of P.C.)

Autotimer aan/uit funktie

Een 5 bands equaliser

Het LG-Philips scherm met een ruime kijkershoek zal door de nieuwste verwarmde glasplaat technieken altijd een mooi en scherp beeld blijven geven, zelfs in een sauna.

U kunt uren lang genieten van uw bubbels of uw douche zonder uw favoriete programmas te missen. Denkt u eens aan de mogelijkheden! U kunt de televisie plaatsen in de badkamer, maar natuurlijk ook in de keuken op elke plek die u maar wenst.

Met de 2 bijgeleverde spatwaterdichte speakers is de beleving compleet! De speakers zijn eenvoudig aan de achterzijde van de televisie aan te sluiten, net als eventuele apparaten als een DVD speler of Video.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Bestel jouw badkamerfavorieten bij onze partners