s Morgens tijdens het scheren of tandenpoetsen in de spiegel even naar het laatste nieuws kijken? Tijdens het baden een DVD-tje bekijken of naar muziek luisteren? Het klinkt als toekomstmuziek. In het huis van de toekomst, Living Tomorrow, wordt de badkamerspiegel met geïntegreerde tv getoond als iets wat gaat komen. Maar de ontwikkelingen gaan sneller dan menigeen denkt.

De magische badkamerspiegel met tv is gewoon een feit!

Achter het spiegelglas
Zo is er bijvoorbeeld de Magic Mirror Bath TV; een televisietoestel/DVD-speler en badkamerspiegel in één. Achter het spiegelglas is een tv-scherm ingebouwd. Wanneer de tv niet is ingeschakeld dan is deze volledig onzichtbaar en is alleen een spiegel zichtbaar. Wordt de tv ingeschakeld, dan verschijnt het beeld als bij toverslag in een deel van de spiegel.

Beeldgrootte naar wens
De Magic Mirror Bath TV wordt uitgevoerd met een tv in een grootte naar wens (tot 102 cm diagonaal). Handig is dat er geen aparte kabels getrokken te worden. Een stroomaansluiting volstaat. Met de afstandsbediening kan men zelfs vanuit het bad genieten van een tv uitzending, een DVD-film of van muziek.

Ook Philips ontwikkelde een Mirror TV; een multifunctioneel lcd scherm, ingebouwd in een spiegel. Ook deze spiegel-tv is geschikt voor de badkamer

Ook leuk om te lezen